Toen ik het Alexis Stone X Revolution palette zag heb ik deze gelijk besteld. Ik was eigenlijk nog niet bekend met Alexis Stone maar ik ben wel een groot Revolution fan. Daarnaast spraken de palettes mij erg aan met alle mooie kleuren erin!

 

Alexis Stone X revolution instinct palette

Alexis Stone is een draq queen welke ruim 837k volgers op instagram heeft en 167k op youtube. Het palette in samenwerking met Revolution is een extreem goed gepigmenteerd palette en bevat 28 verschillende matte kleuren. Ik ben niet snel onder de indruk van matte kleuren maar dit palette heeft mij erg overtuigd. Kijk snel mee naar de swatches en mijn look met het palette.

Daarnaast is het palette ook nog eens vegan & cruelty free! Het instinct palette is onder andere te koop bij Boozyshop voor €21,95

 

Alexis Stone Alexis Stone Alexis Stone

 

Alexis Stone X revolution transformation palette

Een extra optie bij het instinct palette is het transormation palette. Het leuke hieraan is dat het via een magneet aan het instinct palette vastgeklikt kan worden. Het transformation palette is een palette maar liefst 7 shimmer tinten. Hiermee kun je dus jou matte look omtoveren tot een glimmende eyecatcher!

Ook dit palette is vegan & cruelty free! Het transformation palette is onder andere te koop bij Boozyshop voor €9,95

 

Alexis Stone Alexis Stone Alexis Stone

 

Swatches instinct palette

Het leuke aan het palette vind ik dat elke rij een soort kleur bevat in verschillende tinten. Zo bestaat de eerste rij uit roodtinten, de tweede uit roze tinten, de derde uit paarse tinten, de vierde uit grijze tinten, de vijfde uit blauwe tinten, de zesde uit groene tinten en de zevende uit gele tinten. De swatchen laten erg goed zien hoe het palette is. De pigmentatie van de matte kleuren is echt ongekend!

 

 

Swatches transformation palette

Het transformation palette bestaat dan weer uit 7 shimmer tinten. Met deze glitterende kleuren kun je jouw matte look dus een echte eyecatcher of finishing touch geven. De glitters swatchen erg goed en zouden ook nog ”nat” gebruikt kunnen worden voor een nog intenser effect.

 

 

Make-up look

Voor deze paarse look heb ik alle vier de  paarse kleuren gebruikt en de donkerste kleur van de grijze rij van het instinct palette. Net onder de wenkbrauwen heb ik de Revolution ice kiss highlighter gebruikt. Van het transformation palette heb ik de derde kleur van links gebruikt.

 


 

Wat vind jij van het kleurrijke palette?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: