Jeffree Star is wel een van mijn favoriete merk qua oogschaduw palettes. De palettes zijn redelijk prijzig als je het vergelijkt met bijvoorbeeld het budgetmerk Essence. Maar de kwaliteit van de Jeffree Star palettes is naar mijn mening ook onwijs goed. Ik heb eigenlijk nog nooit een palette gehad welke tegenviel. Lees je mee?

 

Alien palette

Het Alien palette van Jeffree Star is een van de laatste drie palettes welke ik nog moest. Ik kocht eigenlijk telkens eerst de nieuwere zoals Blood Lust maar nu bleek dat het Alien palette eruit ging. Dit was ook gelijk het moment waarop het palette bijna nergens meer te koop was. Gelukkig kon ik het palette nog in Leiderdorp vinden dit was wel ca 45 minuten rijden maar ook absoluut waard. Inmiddels heb ik ook al het Blood Sugar palette gekocht en is de Jawbreaker nog het enige palette wat ik hoef om mijn collectie compleet te hebben.

 

AlienAlien Alien

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Pluto, Titan, Alien en Interstellar. De tweede rij swatches bevat de kleuren Abduction, Ufo, Gravitea en Martion Soil. Het valt mij eigenlijk nu pas op hoe mooi deze kleuren bij mekaar zijn. Hier komt eerdaags dus nog een make-up look van op instagram. De derde rij swatches bevat de kleuren Flying Saucer, Phone Home, Moon Rock en X-files. De vierde rij swatches bevat de kleuren Ghost og, Area 51 en Space Cowboy. De vijfde en laatste rij swatches bevat de kleuren Probe, Tall Grey en Black Hole.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look moest ik wel de groene kleuren gebruiken. Ik heb de kleuren Flying Saucer, Abduction en Alien gebruikt. Voor de tweede look wilde ik een hele andere kant op gaan en heb ik de kleuren Ghost og, Tall, Probe en Moon Rock gebruikt.

 

Alien Alien

 

Wat vind jij van het Alien palette? Heb jij zelf iets van Jeffree Star?

2 Reacties

  1. Dit palette spreekt me op de een of andere manier niet zo aan, maar als ik je swatches zo zie istie wel echt mooi!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: