Aligning my future palette P.louise

Ik liet deze week al het Unlock your creativity eyeshadow palette van P.Louise zien. Maar ik kocht ook het soortgelijke Aligning my future eyeshadow palette tegelijk. En ook dit is weer een dubbel oogschaduw palette… Kom je gezellig meelezen?

 

Aligning my future eyeshadow palette

Het Aligning my future eyeshadow palette is een soortgelijk palette als het Unlock your creativity eyeshadow palette. Ook deze bevat weer 2 palettes met in totaal 36 pan oogschaduw. Maar de kleuren in dit palette zijn iets zachter en meer pastel achtig. Ook wel zeker iets waar ik van hou en nu ik dus 72 pan aan mattes heb kan ik de komende tijd lekker creatief hiermee worden. Voor het merk P.Louise vind ik het palette welke nu momenteel €41,95 bij P.Louise zelf is ook nog eens vrij betaalbaar met wat je ervoor krijgt. Daarnaast blijft de verpakking ook gewoon mooi mocht je oogschaduw ooit leeg zijn (is dit mogelijk??).

 

Aligning my futureAligning my futureAligning my futureAligning my futureAligning my futureAligning my futureAligning my futureAligning my futureAligning my futureAligning my future

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Spiritual, Mystic, Feel The Force, You Grow Girl, Dream Plan Do en Navigate. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Soul Ar System, Supernatural, Heavenly, Follow Ur Heart, Interstellar en Afterlife. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Dimension, Divine Mystery, Twinkle, Next Move, Find A Way en Good Karma.

 

 

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Aligned, Fall Into Place, Future Self, Butterfly Effect, Consistency en Meant To Be. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Constellation, Stargazer, Fine Line, What Lies Ahead, Fate en Prospects. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Attraction, Destiny, Dream Chaser, Inevitable, End Goal en Chosen One.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben binnen begonnen met de kleur Twinkle vervolgens ben ik alles gaan blenden met de volgende kleuren. Find A Way, Follow Ur Heart, Spiritual en You Grow Girl. Aan de onderkant van de ogen heb ik nog wat van de kleur Dream.Plan.Do aangebracht. Ik ben erg tevreden met deze eerste make-up look. De kleuren zijn mooi zacht maar toch vol pigment en geven echt de pastel vibes waar ik soms erg van hou. Ik heb zeker nog een hoop combinaties met het palette in mijn hoofd!

 

Aligning my futureAligning my future  Aligning my futureAligning my future

 

Wat vind jij van het P.Louise aligning my future palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.