Het was helaas geen goede start want mijn Aloha box van Juli werd door een voorraad probleem 1 dag voor mijn Augustus box geleverd. Maar ik ben alsnog blij dat de box is aangekomen. Ik heb bij Glossybox een 12 maanden abbonement genomen van €12,50 per maand en mijn eerste box had een waarde van €58,35. Lees je mee?

 

Aloha juli Glossybox

Aloha ! In mijn vorige Glossybox liet ik de summer bag special edition zien. Vanaf nu zal ik ook elke maand de gewone box unboxing waar ik mij op geabonneerd heb. In elke box zitten 5 verschillende producten om mee kennis te maken. Het enige nadeel vind ik wel dat de producten in de boxen kunnen verschillen. Hieronder laat ik zien wat ik in de box heb gekregen. Maar eerst vertel ik nog even welke andere producten ik had kunnen tegenkomen. De Alverde naturkosmetik in samenwerking met Vanessa Mai lippenstift. Hier was ik zelf eigenlijk wel benieuwd naar want ik kan deze ook niet meer bij de DM vinden helaas. De St.Tropez self tan face serum dit is persoonlijk niet een product wat mij aanspreekt dus hier mis ik eigenlijk niet zoveel aan. De Gosh copenhagen forever lip shine. Dit ziet er wel uit als een mooi product en had ik ook wel graag willen proberen.

De Senhor do bonfim sea water hair spray. Het klinkt wel erg fijn maar ik vind het vaak niet helpen voor een beach waves look/effect. De Pure 97 jasmijn & kokosolie shampoo of creme-olie. Naar beide producten was ik eigenlijk wel benieuwd geweest maar ik zag dat de prijzen wel meevielen dus wellicht kan ik dit product nog ergens vinden. De Bang beauty precise eyeliner. Hier mis ik persoonlijk niet zoveel aan omdat ik alleen liquid eyeliner gebruik en er echt slecht in ben! haha! Dan nu over naar de producten welke wel in de Aloha box zaten.

 

AlohaAloha AlohaAloha

 

Kocostar watermeloen slice sheetmasker

Met het merk Kocostar ben ik dan ook al bekend, hoe kan dat ook anders als maskerfan. Met het masker ben ik dan ook wel onwijs blij. Het masker bestaat uit schijfjes watermeloen welke je kunt verdelen over de huid en daarna voor 15 tot 20 minuten laat intrekken. Het masker heeft een losse verkoopwaarde van €3,95.

 

Aloha

 

We love the planet deocreme

Het is eigenlijk wel heel toevallig dat ik met deze deocreme al kennis heb gemaakt in de Jouwbox. Deze is inmiddels alweer een tijdje op en hoewel ik wel over na zat te denken om een nieuwe te kopen komt het eigenlijk wel goed uit dat ik nu op deze manier een nieuwe heb. Er kunnen drie varianten in zitten forever fresh, original orange en sweet serenity. Ik ben eigenlijk wel blij met mijn forever fresh variant. De losse verkoopwaarde van de deocreme is €11,95

 

Aloha

 

Love beauty & Planet shampoo volume & Bounty

Toevallig zat dit product laatst ook in mijn Bipa box van €5,99 en daarom was ik hier misschien niet zo van onder de indruk dat het in de Aloha Glossybox zat. Hopelijk bevalt de shampoo dan goed want ik heb er nu twee haha! De shampoo heeft een losse verkoopwaarde van €2,45 voor 100 ml. Ook is er een fullsize verpakking te koop van 400 ml voor €7,95

 

 

Give them lala beauty aloha beauty bronzer

De Aloha bronzer vond ik wel leuk om in de Glossybox tegen te komen. Ik ben helemaal nog niet met het make-up merk bekend maar als make-up liefhebber vind ik het wel altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken. De laatste tijd gebruik ik ook toevallig steeds meer bronzers zo ben ik momenteel hooked aan de bronzed this way van Essence. Wellicht maak ik hier nog wel een aparte review van op mijn blog! De give them lala beauty bronzer heeft een losse verkoopwaarde van €24,-

 

Aloha

 

Modelco gel eyeliner white

Een witte eyeliner is een van mijn lievelingstools om mijn ogen wat groter te laten lijken. Daarom was ik eigenlijk wel blij met deze eyeliner in de box. Met het merk ModelCo ben ik nog niet bekend maar zoals ik hierboven al vertelde maak ik graag kennis met nieuwe merken. De eyeliner heeft een losse verkoopwaarde van €16,-

 

Aloha

 

Tester Garnier fructis hair food maske banana

De tester wordt niet meegeteld als product maar wilde ik toch graag in de unboxing laten zien. Ik heb zelf al eens de Hair food aloe vera lijn uitgeprobeerd. Maar ik was ook nog erg benieuwd naar de Banana variant. Ik ben dus eigenlijk super blij met deze tester want als het bevalt ga ik de full size banana lijn zelf nog aanschaffen (en misschien wel reviewen).

 

 

Welk product vind jij het leukste uit de Aloha Glossybox?

7 Reacties

  1. Nee het is wel een aanbieding bij een lidmaatschap van 12 maanden maar anders is het iets van 17.50 wat ook niet duur is vergeleken bij anderen.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: