Het merk Alverde sprak mij al een tijdje aan in de schappen van de DM drogerie. Ik besloot om de 2 fasen make-up remover van het merk Alverde naturkosmetiks uit te proberen.

 

Alverde make-up remover

Het merk Alverde is te koop bij de Duitse DM drogist. Ze verkopen onder andere make-up producten zoals mascara, lipgloss, oogschaduw etc. Bij de naam Alverde naturkosmetik denk ik dat de producten goede ingrediënten hebben. Dit is ook wel zo want deze make-up remover bevat geen microplastic. Wel bevat het onder andere amandel en avocado extracten verkregen uit gecontroleerde biologische teelt.

Je gebruikt de remover door het flesje eerst goed te schudden, hierna kun je het aanbrengen op een wattenschijfje om je make-up op ogen en gezicht te reinigen. Het is eerste wat ik opmerkte aan de remover was dat ik een geur van alcohol rook. Ik ben dan ook vergeten te kijken op de ingrediënten vooraf het kopen maar alcohol staat dus inderdaad op de derde plek van ingrediënten en daardoor behoorlijk aanwezig.

 

alverdealverde

 

Werking

Ik vind de remover wel fijn werken in het gebruik. De make-up wordt gewoon goed verwijderd zoals het product beloofd. Toch kan ik maar niet over de geur heenkomen. Ik twijfel daarom of ik dit product ga weggeven aan iemand die het niet erg vind. Of dan misschien toch maar weg moet gooien ondanks dat ik hier absoluut niet van hou!! Ik ga weer lekker terug naar mijn Garnier express 2in1 remover en mijn nieuwe Nivea reinigingsgels. Nu ga ik eerdaags weer naar Duitsland dus misschien kom ik weer een andere goede remover tegen. Maar dit keer kijk ik dus wel eerst even op de ingrediënten. Ik vind het wel jammer want de prijs spreekt mij wel zeker aan!

De Alverde 2 fasen make-up remover is oa te koop bij de DM drogerie voor €1,95.

 

3 Reacties

  1. Jammer van de geur wel! Hmm ik kan me daar meestal wel overheen zetten misschien ga ik hem wel proberen

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: