Toen ik laatst bij de Action was om te kijken naar de vernieuwde Max&More make-up kwam ik ook deze doosjes met sheetmaskers van Alvira tegen. Als maskerfan had ik deze nog niet eens uitgeprobeerd dus belanden deze in mijn winkelmandje. Lees je mee?

 

Alvira facial sheet masker Q10 & Vitamine C/E

Het Alvira facial sheet masker uit het gele doosje bevat onder andere Q10 en Vitamine C & E. Daarnaast bevat het ook nog dode zee modder, zoutmineralen en kleimineralen. Deze ingrediënten samen hebben een voedend effect voor de huid. De verpakking bevat 3 sheetmaskers welke allemaal eenmalig te gebruiken zijn voor €0,99 per doosje.

 

AlviraAlvira

 

Alvira facial sheet mask coconut water & almond oil

De Alvira sheetmaskers uit de blauwe verpakking bevatten coconut water & Almond oil. Daarnaast bevatten deze maskers ook dode zee modder, zoutmineralen en kleimineralen. Deze maskers hebben voornamelijk een verfrissend effect. Ook deze verpakking bevat 3 sheetmaskers welke eenmalig te gebruiken zijn voor €0,99 per doosje.

Het fijne aan sheetmaskers is dat het enorm eenvoudig is in het gebruik. Sheetmaskers zijn ook altijd een stuk sneller en schoner dan ”gewone” maskers. Het voordeel van ”gewone” oftewel de smeerbare maskers vind ik vaak dat je hiervan sneller effect ziet.

 

AlviraAlvira

 

Alvira facial sheet masker acai berry & blueberry

De laatste verpakking in het paars bevat onder andere acai berry en bosbessen. Daarnaast bevat het ook weer de dode zee modder, zoutmineralen en kleimineralen. Deze maskers hebben een hydraterend effect. Het doosje bevat ook weer 3 sheetmaskers welke eenmalig te gebruiken zijn voor €0,99 per doosje.

 

AlviraAlvira

 

Heb jij al eens iets van het merk Alvira geprobeerd?

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: