De maanvormige maskers speciaal voor het gebied onder de ogen blijven een van mijn favoriete maskers. Naast dat ik ze altijd onwijs goed vind werken zijn ze ook nog eens multifunctioneel. Ik gebruik ze namelijk ook vaak terwijl ik mijn make-up doe om eventuele fall-out op te vangen. Ik probeerde deze nieuwe oogmaskers uit met Amethyst en Diamand poeder, lees je mee?

 

Amethyst hydrogel oogmaskers

Het eerste masker bevat Amethyst poeder, Hyaluron en Coffeïne. En vooral het Amethyst poeder klinkt natuurlijk wel erg interessant. Het is namelijk een van de oudste edelstenen in de wereld en naar mijn mening vind ik het ook een van de mooiste. Wat doet het nu precies? Het zorgt ervoor dat de huid een heerlijke verzorging krijgt, het heeft een verfrissende werking. En voor mij het belangrijkste het zorgt ervoor dat het de oogringen en zwellingen onder de ogen verminderd!

Ik vind de softgel textuur van deze oogmaskers altijd heerlijk zacht op de huid voelen en merk bij regelmatig gebruik altijd wel dergelijk verschil hierin. Ik ga zeker nog een aantal van deze maskers kopen!

 

AmethystAmethyst Amethyst

 

Diamand hydrogel oogmaskers

Iedereen kent de Diamand wel als edelsteen, het is ook een van de beroemdste edelstenen op de hele wereld. Maar diamand poeder in een oogmasker had ik nog nooit gezien of van gehoord? Net als het Amethyst masker zorgt diamand poeder voor een verfrissende verzorging en een mindering van oogringen en zwellingen. Daarnaast zorgt het in combinatie met de Hyaluron en Coffeïne ervoor dat de huid een vochtigheidsboost krijgt waardoor de ogen weer stralen.

Beide maskers hebben een inwerktijd van 15 – 20 minuten nodig. Hierna kun je de restanten van het oogmasker inmasseren. Plus punt voor de liefhebbers de producten zijn VEGAN!

De maskers zijn bij de DM te koop voor €1,95 per stuk.

 

 

Voor welke variant zou jij gaan?

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: