Ik mocht weer wat bijzonders proberen voor beautyandlifebycecilia! Dit keer kreeg ik twee ampullen met daarin caviar van Jean D’Arcel. Weer heel iets anders dan de Reviderm OPC handcrème van de vorige keer.

 

De beschrijving op het doosje was veelbelovend

”Geeft uw huid verloren energie en vitaliteit terug”. Het concentraat van de caviaar ampullen leidt tot een intensieve stimulatie van het revitaliseringsproces door een unieke combinatie uit kaviaarextract, zeebronwater en een hoog werkzame stof tegen rimpels. Het spant de huid en zorgt voor nieuwe elasticiteit en ondersteunt intensief de wederopbouw en de versterking van de huidstructuur.”

Dit leek me wel wat! Ondanks dat ik nog niet veel meer rimpels heb dan wat kraaienpootjes, was ik wel erg benieuwd naar hoe het voelt om kaviaar op je gezicht te smeren! Het idee klonk me heel luxe!

 

caviaar

 

Ondanks deze mooie uitleg in het Nederlands, was het even zoeken naar de Nederlandse uitleg over hoe je het moet gebruiken. Deze stond echt niet op het doosje!

Het stond wel in het Duits en Engels. Maar ondanks dat ik best goed Duits en Engels kan begrijpen, lukte het me nu even niet. Samen met mijn lief kwam ik er redelijk uit. Eerst het gezicht reinigen en dan de Caviaar aanbrengen en dan een passende dag- of nachtcrème gebruiken. Het is alleen al bijzonder dat het in een ampul zat! Hierbij moest ik het bovenste stukje afbreken en dan kwam de Caviaar eruit. Omdat het me niet duidelijk was hoe lang ik met een ampul kon doen, deed ik het allemaal maar in één keer. Dat past niet op mijn vingers, het liep er meteen tussendoor. Dus drupte ik het in mijn handpalm. Maar dat smeert helaas was lastig… Ik ben toch gewend om te smeren met mijn vingers.

 

caviaar

 

Het voelde wel heel lekker op mijn huid aan! Het luxe idee voelde wel zoals ik me het had voorgesteld.

Wel merkte ik dat mijn huid er erg vettig van werd. Maar ja, dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ik bijna geen rimpels heb, mijn vette huid. Voor mij is het, om die reden, niet voor herhaling vatbaar. Maar ik stel me wel voor dat, als je echt een droge huid hebt en meer rimpels, dat het een heel fijn product is! De ampullen kosten +/- €9,00 voor een verpakking met twee stuks.

 

Vinden jullie ampullen handig in gebruik?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

22 Reacties

 1. Fijne eerlijke review. Persoonlijk ben ik ook geen fan van ampullen, vind het altijd een beetje onhandig in gebruik. Maar wel grappig om eens te proberen!

 2. Oeh dat klinkt best goed! Ben benieuwd wat het voor mijn huid zou doen.

 3. Door toevoegingen als ‘kaviaar’ en ‘goud’ denk ik eerlijk gezegd vooral: ‘maak dat de kat wijs’ 😉 Ik ben meer van de no-nonsense-producten.

 4. Het lijkt mij wat lastig opbrengen inderdaad. En zou het echt de bedoeling zijn om de inhoud van een ampul in een keer te gebruiken? Tja, je weet ook niet hoe lang het ‘houdbaar’ blijft als je het open maakt. Maar misschien zou een ochtend en een avond wel kunnen. Misschien dat het dan ook minder vettig zal aanvoelen? Geen idee hoor, maar dat denk ik dan.

 5. Ze zien er heel erg mooi uit en ik denk dat ze voor mijn droge/psoriasishuid wel fijn zouden zijn maar het lijkt me indd wel een beetje een geklieder 😛

 6. Jammer dat de uitleg niet in het Nederlands op het doosje te vinden was. Maar ja, we zijn ook maar een klein landje in Europa.

 7. Heb nog nooit ampullen gebruikt, maar hoe jij het zo beschrijft lijkt het me best handig. De laatste tijd krijg ik wel last van rimpels onder mijn ogen. Misschien toch maar eens testen dan?

 8. Ik heb het nog nooit gebruikt, maar het lijkt ook niet zo ‘mijn ding’.

 9. Ik vind ampullen wel handig in gebruik, mits het van die kleine exemplaren zijn die echt maar nét genoeg geven om 1 keer te gebruiken. Deze lijken me inderdaad onhandig groot!

 10. Leuk dat je dit voor je blog mocht proberen. Zelf maak ik geen gebruik van dierlijke producten in mijn verzorging, dus ik zal het zelf niet zo snel proberen 🙂

 11. Ik vind ampullen er altijd zo tof uitzien! En deze zien er ook nog eens erg luxe uit! 🙂 Ze zijn best prijzig maar op zich zou ik ze ook wel willen proberen! 🙂

 12. Ik vind daarom ook ampulen niet zo handig. Als je niet alles wilt gebruiken in een keer, kan je het moeilijk bewaren

 13. goede prijs voor het product, ik vindt vettig altijd fijn als ik op reis ben dus deze ga ik onthouden voor onze volgende trip!

 14. De kleur is trouwens anders dan ik had verwacht. Kaviaar is in films en series altijd zwartig. Dus ik ben verrast dat de kaviaar in de ampullen eerder goudkleurig lijkt.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: