Het merk Anastasia Beverly Hills is mij natuurlijk wel altijd bekend geweest. Sinds een half jaar heb ik een aantal producten hiervan op mijn wishlist gezet. En ineens waren daar twee leuke aanbiedingen het liquid lipstick set 10 stuks en de vault met 2 palettes. Ik bij beide bij Ici Paris XL gekocht voor ca €44,- echt een koopje dus!

 

Anastasia Beverly Hills liquid lipstick set

Het Anastasia Beverly Hills set is onder andere bij Ici Paris XL te koop. De normale prijs is €54,- maar de set was momenteel in de aanbieding voor maar €43,- Ik had nog eens dubbel mazzel omdat ik nog 5 euro verjaardagskorting had en 5 euro aan beautypunten dus ik betaalde maar €33,- voor het hele set. Je kunt natuurlijk wel begrijpen dat ik een smile van oor tot oor had.

 

Anastasia Beverly Hills Anastasia Beverly Hills Anastasia Beverly Hills Anastasia Beverly HillsAnastasia Beverly Hills

 

Bellini

Anastasia Beverly Hills

 

Cali sunset

Anastasia Beverly Hills

 

Bronze Chrome

Anastasia Beverly Hills

 

Chrome Shadow

Anastasia Beverly Hills

 

Chrome Olive

Anastasia Beverly Hills

 

Pink Punch

Anastasia Beverly Hills

 

Violet Chrome

Anastasia Beverly Hills

 

Chrome rose gold

Anastasia Beverly Hills

 

Burgundy Chrome

Anastasia Beverly Hills

 

Chrome Red

Anastasia Beverly Hills

 

Holiday set

Het 10 delige set betreft een Holiday limited edition!! De liquid lipsticks zijn full size en hebben een matte of een chrome finish. De kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd zoals je ook kunt zien op de lip swatches (deze zijn met 1 laag). De liquid lipstick droogt snel op maar geeft geen trekkerig of ongemakkelijk gevoel. Ik vond de kwastjes erg fijn om mee te werken. Over de formule ben ik echt super enthousiast want het blijft echt waanzinnig goed zitten zelfs met eten en drinken! Om de lipstick te verwijderen heb je wel een goede remover nodig anders gaat het nergens heen! Ook nog eens een super pluspunt het is namelijk vegan en cruelty free!

Ik zou het set ook zeker aanbevelen niet elke kleur is misschien dagelijks te gebruiken maar wel zeker mooi voor speciale gelegenheden zoals de feestdagen of misschien een verjaardag.

 

Welke kleur vind jij het mooist?

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: