Anastasia Beverly Hills Norvina collectie mini vol1

Ik wilde dolgraag eens de Norvina palettes uitproberen. Maar ik twijfelde al heel lang over welke, de full size of de mini’s. Bij Beautybay kon ik toen alledrie de mini’s in een set kopen voor €50,-. Dus mijn keuze was toen al gemaakt. Ik ga alledrie de palettes los reviewen en vandaag is uiteraard vol 1 aan de beurt. Lees je mee verder?

 

Anastasia Beverly Hills Norvina collectie mini vol1

De Norvina mini palettes zijn onderdeel van het merk Anastasia Beverly Hills Norvina collection. De mini palettes zien er van de buitenkant mooi, simpel maar stevig uit. De binnenkant bevat een mooi formaat spiegel, dus deze palettes zijn ideaal om mee onderweg te nemen. Het vol1 palette bevat voornamelijk wat roze/paarse kleuren. Het palette kost los ca €26,50 bij Beautybay.

 

Anastasia Beverly Hills NorvinaAnastasia Beverly Hills Norvina Anastasia Beverly Hills NorvinaAnastasia Beverly Hills Norvina

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren A1, A2 en A3. De tweede rij swatches bevat de kleuren B1, B2 en B3. En de laatste rij swatches bevat de kleuren C1, C2 en C3. De swatches zien er echt onwijs goed uit, dit belooft al zeker wat.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren A1, B1, B2, B3, C1, C2 en C3 gebruikt. Met deze look ben ik wel erg tevreden, het is een mooie frisse mix aan felle kleurtjes en daar hou ik wel van. Over mijn tweede look ben ik zelf absoluut niet tevreden, ik wilde een mooie cut crease maken maar dan met een shimmer erbij. Helaas is dat niet zo uitgepakt hoe ik wilde. De shimmer die ik gebruikt had vond ik overigens niet echt spectaculair.  Maar ik ga het zeker nog wel eens een kans geven en update deze blog dan met de nieuwe look. Overigens had ik voor de tweede look de kleuren A2, B1 en B2  gebruikt.

 

Anastasia Beverly Hills NorvinaAnastasia Beverly Hills Norvina

 

Heb jij iets uit de Anastasia Beverly Hills Norvina collectie?

2 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.