Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen

Anastasia Beverly Hills vault

Met Black Friday kon ik een onwijs mooie deal krijgen bij ICI PARIS XL, ik dacht eerst dat het een prijsfout was want zo een prijs voor twee Anastasia Beverly Hills palettes is natuurlijk bizar. Uiteindelijk heb ik maar 44,84 betaald met 25% extra korting terwijl de normale prijs voor een palette al ca €56,- is.

 

Anastasia Beverly Hills Vault

De Anastasia Beverly Hills vault bevat twee palettes uit eerdere collecties namelijk de modern renaissance en de soft glam. De palettes zitten verpakt in een mooie suède verpakking met een grote spiegel en een eyeshadow brush. Elk palette bevat 14 oogschaduw kleuren met een matte of shimmer afwerking en tevens ook nog eens hoog gepigmenteerd zijn en gemakkelijk te blenden. Ik ben in ieder geval benieuwd of ik net zo verslaafd ga worden aan de Anastasia Beverly Hills oogschaduw als dat ik ben geworden op de liquid lipsticks.

 

anastasia beverly hills vaultanastasia beverly hills vault anastasia beverly hills vaultanastasia beverly hills vault

 

Modern Renaissance

Het eerste palette wat uit het laatje tevoorschijn komt is de modern renaissance. Het palette vind ik er op de eerste indruk best luxe uitzien vanwege de suède verpakking. Het palette voelt daardoor ook heel fijn aan. Maar op een of andere manier pakte de binnenkant mij niet gelijk met een WOW. Een aantal kleuren spreken mij wel zeker aan dus ik ben erg benieuwd. De spiegel vind ik wel erg mooi en fijn in een palette altijd, dat de kleuren namen hebben vind ik eigenlijk ook altijd wel een pre en een kwast erin is ook altijd erg fijn.

anastasia beverly hills vaultanastasia beverly hills vault

anastasia beverly hills vault

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: Tempera, Golden Ochre, Vermeer, Buon Fresco, Antique Bronze, Love Letter en Cyprus Umber. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Raw Sienna, Burnt Orange, Primavera, Red Ochre, Venetian Red, Warm Taupe, Realgar.

Ik vond de kleuren wel erg fijn swatchen maar elke keer als ik een andere kleur eronder swatchte verdween die daarboven een beetje. Hopelijk gebeurd dit niet met de make-up look want dan moet ik wel heel veel gaan opbouwen. Verder is de pigmentatie tot nu toe wel mooi maar ook niet WOW.

 

 

Make-up look

De kleur Cyprus Umber vind ik echt waanzinnig mooi maar het leek wel alsof die in het Soft Glam palette iets beter was, terwijl die hetzelfde is. Verder heb ik de kleuren Love Letter, Venetian Red en Tempera gebruikt.

 

Soft Glam

Ook het soft glam palette heeft de mooie luxe suède buitenverpakking. De binnenkant ziet er eigenlijk precies hetzelfde uit met de spiegel en een kwastje alleen de kleuren zijn anders. Een aantal kleuren zoals Tempera en Cyprus Umber zijn hetzelfde.

 

anastasia beverly hills vault anastasia beverly hills vault anastasia beverly hills vault anastasia beverly hills vault

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: Tempera, Glistening, orange Soda, Rose Pink, Sultry, Bronze en Mulberry. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Dusty Rose, Fairy, Burnt Orange, Sienna, Rustic, Cyprus Umber en Noir.

Bij het soft glam palette had ik iets minder het probleem wat ik vertelde zoals bij de modern renaissance en ik ben ook eigenlijk heel tevreden over de shimmers. Dit verschil vind ik ook wel te zien in de swatches. Maar het belangrijkste is natuurlijk hoe de palettes op de ogen werken.

 

 

Make-up look

Voor deze look heb ik de kleur Cyprus Umber gebruikt, Rustic, Sienna, Bronze en Tempera. Ik ben zeker wel blij met deze twee palettes en ga eerdaags nog meer looks maken welke op mijn Instagram zullen komen.

 

 

Zou jij voor de Modern renaissance gaan of de soft glam?

 

10 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: