Androgyny palette Jeffree Star Cosmetics

Het Androgyny palette was samen met Beauty Killer en Jawbreaker de laatste palette van Jeffree Star welke ik nodig had voor mijn collectie. Een hele tijd heb ik getwijfeld maar met een goede aanbieding voor €35,- per stuk kocht ik de palettes toch maar voor ik er spijt van kreeg. Of ik heb nu juist spijt? Lees je mee?

 

Androgyny oogschaduw palette

Het Androgyny palette is anders dan de nieuwere palettes van Jeffree Star cosmetics het bevat namelijk maar 10 pan oogschaduw. Maar op de een of andere manier vind ik het ook een stuk saaier dan zijn nieuwere palettes. Niet alleen van de buitenkant maar ook van de binnenkant. Het enige wat wel hetzelfde is dat zijn de onwijs goede formules en pigmentatie.

 

AndrogynyAndrogyny Androgyny

 

Swatches

Met de swatches van Jeffree Star palettes ben ik eigenlijk altijd wel erg tevreden geweest. Het is ook een van de weinig merken waar ik nu inmiddels echt elk palette van heb. De eerste rij swatches bevat de kleuren Frosting, Safe Word, Charm, Deja Vu en Dominatrix. De tweede rij swatches bevat de kleuren Androgyny, Fetish, Military, Poison en Swallow. Ik ben echt enorm tevreden met de swatches niet alleen de matte kleuren maar de twee shimmers zien er echt top uit!

 

 

Make-up looks

De eerste look is eigenlijk niet helemaal geworden wat ik voor ogen had. Mede omdat ik de shimmers niet zo goed op de foto kreeg als dat ze daadwerkelijk zijn. Ik heb de kleuren Dominatrix, Androgyny, Charm en Frosting gebruikt. Met de tweede look ben ik eigenlijk wel heel tevreden. Ik wilde een soort swirl/blend van matte kleuren maken. Ik heb de kleuren Swallow, Poison en Military gebruikt. Na mijn eerste look was ik niet zo zeker of ik het palette wel wilde houden maar na mijn tweede look ben ik toch wel overtuigd dat ik er nog mooie dingen mee kan maken.

 

Androgyny

 

Wat vind jij van het androgyny palette? Welke look is jouw favoriet?

4 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.