Vorige week liet ik het Frozen II Anna palette al zien. Deze kleuren waren een stuk koeler dan het Anna palette. Maar allebei de palettes zijn erg mooi dus lees je mee?

 

Anna Frozen II palette

Vorige week liet ik het Elsa palette al zien en vandaag is het de beurt aan het Anna palette. Ook dit palette heeft een 9 pan met in het midden weer een loose glitter. Verder bevat het palette zowel matte kleuren oogschaduw als shimmers. Ik vind het leuk dat het palette een goede afwisseling heeft aan kleuren zowel paars, goud en bruin zit erin waardoor je een hoop kanten op kunt.

 

AnnaAnna AnnaAnna

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Schooch In, Wind en Earth. De tweede rij swatches bevat de kleuren Adventure, Arendelle en Autumn Breeze. De kleur Arendelle is een loose glitter! De derde en laatste rij swatches bevat de kleuren Warm Hugs, Fearless en Charades.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Autumn Breeze, Warm Hugs en Adventures gebruikt. De kleuren waren onwijs gemakkelijk aan te brengen en blenden ook onwijs mooi. Helaas was ik wel vergeten om een shimmer aan te brengen met een cut crease. Dus deze look houden jullie nog tegoed!

 

 

Welk palette is jouw favoriet Anna of Elsa?

2 Reacties

  1. Wat een leuk palette, vooral de twee paars tinten zijn erg mooi

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: