De Annemarie Borlind Hello beautiful ampullen set zat in mijn Care Cosmetics kerst pakket. Het set betreft een limited edition met drie verschillende soorten ampullen. Kom je gezellig meelezen?

 

Annemarie Borlind – Hello beautiful ampullen set

Het Annemarie Borlind ampullen set bevat drie verschillende soorten ampullen. De eerste variant is met Hyaluron. De hyaluronzuur zorgt voor een goede hydratatie van de huid en gaat een droge huid tegen. Het zorgt voor een zachte en weer frisse look. De tweede variant zijn de Lifting ampullen. Deze bevatten onder andere Fucus algae en botanical kaviaar. Het gaat rimpels tegen en zorgt voor een strakkere huid. De derde en laatste variant zijn de repair ampullen. Deze bevatten onder andere Ectoin en hyaluronzuur. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd en gekalmeerd wordt waardoor de huid weer rustig wordt.

 

Annemarie BorlindAnnemarie Borlind Annemarie Borlind

 

Hoe gebruik je de ampullen? Bij het Annemarie Borlind hello beautiful ampullen set zit uiteraard ook een ampullen breker. Hiermee kun je de top van de ampul op een veilige manier afbreken en eventuele huidcontact met de gebroken ampul voorkomen. Je gebruikt de volledige ampul direct na het openen en brengt het aan over je hele gezicht (vermijd de ogen).

 

Annemarie Borlind Annemarie Borlind Annemarie Borlind

 

Ik vind het gebruik van ampullen altijd wel iets luxes hebben. Bovendien merk je wel dergelijk verschil als je geregeld goede ampullen gebruikt. Mijn persoonlijke favoriet van deze drie soorten is degene met Hyaluronzuur omdat mijn huid wat extra hydratatie altijd wel fijn vind. Ik kon dit specifieke set overigens niet op internet te koop vinden maar wel andere varianten waar een soortgelijk set ca €15,- kost. Ik vind dit zeker een goede prijs voor deze hoeveelheid ampullen van dit merk. Voor een goed advies welke ampullen het beste bij jouw passen kun je ook altijd terecht bij een schoonheidsspecialist, hier verkopen ze ook vaak het merk Annemarie Borlind.

 

Gebruik jij weleens ampullen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: