Het merk AOA studio koop je bij shopmissa.com en kost bijna altijd rond de 1 Dollar (Amerikaanse). Ik besloot om een aantal producten uit te gaan proberen voor mijn blog. Kom je gezellig meelezen?

 

AOA Studio setting powder

De setting powder van AOA Studio is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten. Zelf gebruik ik altijd een translucent (witte) setting powder en omdat dit een van de producten is die ik altijd leeg maak besloot ik om er gelijk maar drie van aan te schaffen. De setting powder kost ook maar 1$ dus dat is eigenlijk gewoon bizar goedkoop. Ik gebruik de setting powder zelf voor de baking techniek en eigenlijk ben ik er alleen maar tevreden over. Ik zou deze zeker opnieuw aanschaffen!

 

AOA studio  AOA studio

 

AOA Studio bamboo cotton pads

De bamboo cotton pads zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoeveelheden. Een setje met 2 stuks kost $1,33 en een setje met 20 stuks plus een gratis waszakje kost $10,33. Ik wilde de pads natuurlijk eerst uitproberen dus ik koos voor het setje met twee stuks. De pads zijn lekker groot van formaat en eigenlijk vrij dun vergeleken met sommige andere die ik heb. De pads voelen wel erg zacht aan en doen verder gewoon waar het uiteraard voor bedoeld is.

 

AOA studioAOA studio

 

AOA Studio velvet cotton pads

De velvet cotton pads zien er iets anders uit, het witte blijft er misschien altijd iets viezer uitzien dan hele zwarte pads. Maar ergens vind ik het juist ook wel satisfying om te zien wat er allemaal vanaf komt. Wist je trouwens dat je met cotton pads ook skincare zoals een toner of serum kan aanbrengen? Het is dus niet alleen handig om je make-up te verwijderen!

 

AOA studioAOA studio

 

AOA Studio blender vault

Het laatste product is de blender vault welke 7 verschillende soorten blenders bevat voor $9,50. Vroeger had ik eigenlijk altijd maar een soort blender de oranje van Real Techniques. Maar sinds ik ook andere blenders ontdekt heb zoals een mini concealer blender en een microfiber blender heb ik altijd verschillende beauty blenders in gebruik! Dit set bevat dus eigenlijk alles wat je nodig heb op je make-up tafel! De blenders zijn zowel droog als nat te gebruiken en zijn latex free.

 

AOA studio

 

Heb jij al eens iets gekocht bij AOA studio?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: