Apres Chic Glossybox beautybox unboxing

Vandaag ga ik dan ook gelijk door met de Glossybox van de maand Februari met het thema Apres Chic. Het thema past erg goed bij de maand Februari waarin veel op wintersport gaan. Maar de inhoud vond ik eigenlijk niet zo heel erg goed passend bij het thema. Kom je gezellig meelezen?

 

Apres Chic Glossybox

Voordat ik mijn Apres Chic Glossybox inhoud laat zien bekijk ik ook altijd even wat ik ben misgelopen. Van het merk Thisworks kun je een van de twee producten ontvangen en daarbij ben ik een hyaluron serum twv €45,- misgelopen. Van het merk Dove ben ik een van de twee nieuwe douchegels misgelopen twv €4,99. De verpakkingen zien er wel heel erg mooi en vernieuwend uit! Van het merk Syoss ben ik een keratine & volume föhn beschermingsspray misgelopen. Ik ben niet heel erg fan van het merk Syoss omdat mijn hoofdhuid enorm gaat jeuken van hun producten.

Van het merk Alverde (DM) ben ik een matte lipstick misgelopen twv €2,95. Van het merk Polaar ben ik de Lapland hand crème misgelopen twv €15,-. Het merk Polaar spreekt mij wel erg aan maar handcrème heb ik voor de komende 2 jaar nog genoeg. En als laatste ben ik van het merk Balance een BHA exfoliating concentraat misgelopen wat ik absoluut niet erg vind.

 

Schaebens masker

Het eerste product kon ik niet in het magazine vinden dus het gaat waarschijnlijk om een sample welke regelmatig in de Glossybox zit. Omdat ik inmiddels elk masker van het merk Schaebens al heb uitgeprobeerd was het eerste wat mij opviel dat de maskers nu 3 stuks bevatten in plaats van 2 stuks.

 

 

Thisworks Deep sleep body cocon

Het merk Thisworks heb ik weleens vaker gezien in de Glossybox beautyboxen en volgens mij ook in de Lookfantastic beautyboxen. Deze crème bevat een heerlijke rustgevende geur en kun je ’s avonds voor het slapen gaan op je handen of lichaam inmasseren. De losse verkoopwaarde van een 100 ml flacon is €32,-.

 

Apres Chic

 

We are Paradoxx detox haarmasker

Het merk We are Paradoxx heb ik ook al vaker in mijn beautyboxen gezien maar dit detox haarmasker nog niet en daar ben ik wel eens blij mee. Inmiddels heb ik al een beste stash van het merk opgebouwd en wil ik eerdaags alles eens gaan uitproberen. De losse verkoopwaarde van een 200 ml flacon ligt bij €33,95.

 

 

Lanolips multi balm strawberry

Het merk Lanolips is mij nog niet bekend maar een heerlijk lip balm welke je ook nog voor andere doeleinden kunt gebruiken (bv droge plekken) is in deze nog wat koudere periode altijd wel welkom. De losse verkoopwaarde van een 10g verpakking is €12,-.

 

Apres Chic

 

Babor Hyaluron crème

Het merk Babor is mij zeker wel bekend en ik koop ook altijd graag de Glossybox x Babor limited edition box. Volgens mij heb ik deze Hyaluron crème al maar gezien je het zowel ’s morgens als ’s avonds kunt gebruiken is een extra tube zeker wel welkom. Wat ik fijn vind is dat de tube net even iets hygiënischer is dan een potje. Maar het nadeel is dat je niet altijd zo goed leeg krijgt als een potje. De losse verkoopwaarde van een 15 ml tube is €24,90.

 

 

Sophia Mabelle Apres Chic eyeshadow palette

Met het merk Sophia Mabelle ben ik nog niet bekend en op het eerste blik ben ik eigenlijk ook niet zo weggeblazen van het palette. Ja de nudes zijn mooi voor een dagelijkse make-up look. Maar het is niet iets wat nog geen 1000 keer bestaat. Ik ga iemand anders blij maken met dit mini eyeshadow palette. De losse verkoopwaarde van het palette is €16,75.

 

Apres Chic

 

Welk product zou jij het liefste willen ontvangen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.