Ik ben echt een groot fan van de lashes van Ardell. Ik denk ook wel dat ik er een stuk of 50 in mijn make-up lade heb liggen. Voornamelijk heb ik de Whispies maar deze vind ik de laatste tijd te naturel. Deze nieuwe wimpers 3D Fauxminx N860 zijn een van de nieuwste Ardell lashes en ik mocht een setje testen. Lees je mee?

 

Ardell 3D Faux mink lashes

De nieuwe lashes van Ardell zijn geboren uit de klassieke wimpers van Ardell maar dan meer multidimensionaal en meer volume! De lashes bevatten meerdere laagjes gemaakt van zachte en luxe faux mind vezels. Bovendien bevatten de lashes een sierlijke krul en is de invisiband extreem comfortabel om te dragen. De lashes zijn vegan en cruelty free en oa te koop bij de DM drogerie, Notino en Amazon.

Deze lashes bevatten geen lijm maar er wordt aanbevolen om gebruik te maken van de DUO lijm. Ik vind deze lijm wel heel erg goed maar ik heb momenteel nog een voorraad aan queen Tarzi lijm en geef ook de voorkeur aan een zwart gekleurde lijm. Het blijkt dus dat DUO nu ook een dark toned lijm zou moeten hebben maar ik ben deze helaas nog niet tegengekomen.

 

ArdellArdell ArdellArdell Ardell Ardell

 

Make-up looks

Hieronder laat ik vier looks zien waarmee ik de Ardell lashes gebruikt heb. Inmiddels heb ik ze al in ca 15 looks gebruikt en wanneer ik de wimpers na het gebruik gelijk goed schoonmaak blijven deze mooi en schoon. Ik heb de wimpers zelf niet op maat geknipt maar ze op de originele breedte gehouden alleen de hoekjes eraf geknipt. Persoonlijk hou ik vaak van deze formaten en het formule wat het geeft. Ik ga zeker nog meer van deze wimpers zelf aanschaffen voor wanneer deze het hebben opgegeven.

 

 

Gebruik jij weleens false lashes? Zoja wat zijn jouw favoriete?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

2 Reacties

  1. Ze zien er mooi uit zeg! Het hoeft voor mij allemaal niet te opvallend en over-the-top. Ik ben momenteel fan van Colourpop lashes in de stijl Chica.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: