Ariel Disney princess palette Essence

Het Ariel palette is de eerste uit de Essence Disney princess reeks. Vorige week schreef ik al een review over het zustermerk Catrice welke in samenwerking met Essence deze palettes heb uitgebracht. Maar dan heeft Catrice zich gericht op de Disney villains. Ik heb al eens eerder 4 Disney palettes gehad van Essence en ben erg benieuwd hoe deze tov die zijn. Lees je mee?

 

Ariel disney palette

Toen ik de foto’s van oa het Ariel disney palette had gezien wist ik niet zeker of ik de 3 palettes van Essence wilde halen. Ik vond ze misschien iets te nude voor mijn smaak. En de palettes van Catrice trokken mij wat meer. Maar toen ik de palettes in het echt zag vond ik ze er toch wel uitspringen en daarom nam ik ze toch alledrie mee. Het eerste palette welke ik uit deze driedelige reeks ga reviewen is het Ariel palette. Het palette bevat 14 pan oogschaduw met een afwisseling aan mattes en shimmers. Het palette komt helaas niet in Nederland maar met wat mazzel vind je het palette nog bij de DM voor €9,95 per stuk.

 

ArielAriel ArielAriel ArielAriel

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Curious, Ocean, Headstrong, Flounder, Mermaid, Explorer en Seagull. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Starfish, Waves, Treasures, Sea witch, Crab, Kiss the girl en Under the sea. Voor een budgetmerk en zeker voor een palette van onder de 10 euro nog ben ik wel erg tevreden over de swatches. Deze gingen erg eenvoudig en waren ook enorm goed gepigmenteerd. Hopelijk is dit ook nog het geval met de oogmake-up.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Seagull (matte), Mermaid (matt) en Ocean (shimmer) gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Seagull (matte), Kiss the girl (matte) en Sea witch (shimmer) gebruikt. Ik ben tot zover eigenlijk best wel tevreden over dit palette en de kleuren erin. De lipstick heb ik uit de zustercollectie van Catrice gebruikt. Dit is de lipstick van de Catrice evil queen collectie welke eigenlijk super goed hierbij past.

 

ArielArielAriel Ariel

 

Wat vind jij van het Ariel palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.