Vorige week schreef ik een review over de face & body soap bar van The Beauty Dept. Maar naast die variant vond ik er ook vier van Aromacology. Uiteraard nam ik ze ook alle vier mee. Lees je mee?

 

Aromacology green clay & aloë vera soap

De eerste Aromacology face & body soap bevat onder andere Groene klei, aloë vera extracten en olijfolie. Deze variant is waarschijnlijk wel het milds en verzachtends van alle vier. Ik hou deze blog eigenlijk voor het eerst even kort & bondig. In mijn vorige face & body soap bar heb ik hier namelijk al iets over verteld. In deze blog vertel ik vooral even in het kort over de vier verschillende soorten varianten.

 

Aromacology AromacologyAromacology

 

Aromacology red clay & damask rose soap

De red clay & damask rose zeep bevat onder andere rode klei, Damascus roos extracten en olijfolie. De geur van damask rose vind ik altijd wel iets romantisch hebben. Deze soap bar ruikt dus echt heerlijk!

 

Aromacology AromacologyAromacology

 

Aromacology Charcoal soap

De charcoal zeep bevat eigenlijk gewoon houtskool zoals de naam al doet vermoeden. Deze variant zou ik vooral aanraden wanneer je last heb van onzuiverheden op het gezicht. Maar over het algemeen is het ook gewoon een hele fijne zeep. Ik vind dit ook een mooie budget vervanger voor die van The Body Shop welke ca €5,- is.

 

Aromacology AromacologyAromacology

 

Aromacology white clay & lavender soap

De laatste variant bevat onder andere witte klei, lavendel extracten en olijfolie. Ook deze variant ruikt weer echt heerlijk en staat alleen voor de geur al lekker in de badkamer. Deze variant vind ik het prettigst om op mijn lichaam te gebruiken.

 

Aromacology AromacologyAromacology

 

Voor welke variant zou jij gaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: