Ashley Strong x Morphe eyeshadow palette

Het Ashley Strong palette in samenwerking met Morphe sprak mij eigenlijk niet gelijk aan. Het palette vind ik zelf qua design erg mooi en het verhaal erachter ook. Maar de kleuren vond ik best heftig en donker. Toch ben ik in de sale gezwicht vanwege de mooie greens erin. Kom je gezellig meelezen?

 

Ashley Strong eyeshadow palette

Het Morphe x Ashley Strong eyeshadow palette is vorig jaar uitgekomen. Voor de kleuren die erin zitten is dat ook zeker wel de geschikte periode want met deze sterke donkere kleuren die erin zitten. Zou ik het palette niet zo snel erbij pakken voor een zomerse look. De buitenkant van de verpakking is echt prachtig!! En dat het palette met als het ware twee deurtjes geopend wordt vind ik ook een erg leuke touch. Naast het oogschaduw palette is er ook een cake liner palette uitgekomen en twee lip kits. Maar deze heb ik allemaal niet aangeschaft. Het Ashley Strong palette is nog steeds te koop bij Morphe zelf voor €22,- wat een prima prijs is voor een 18 pan palette van deze kwaliteit…

 

Ashley StrongAshley Strong Ashley StrongAshley Strong Ashley StrongAshley Strong

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: I Am Calm, I Am Exact, I Am Focused, I Am Beautiful, I Am Confident en I Am Empowered. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: I Am Brave, I Am Happy, I Am Radiant, I Am Powerful, I Am Magical en I Am Unstoppable. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: I Am Talented, I Am Kind, I Am Loved, I Am Unique, I Am Thankful en I Am Creative.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: I am Loved (matte), I am Confident (matte), I am Powerful (matte) en I am Focused (matte). Over de eerste kleur was ik enorm tevreden maar daarna ging het helaas wat bergafwaarts… De donkere matte kleuren waren erg lastig om aan te brengen. Maar ook lastig om te blenden en eigenlijk gewoon niet zo goed gepigmenteerd. Ik had eigenlijk geen zin meer om de make-up look af te maken en opnieuw te beginnen met andere kleuren. Maar dat had ik toch maar wel doorgezet. Maar helaas ben ik dus niet tevreden over dit palette. Iets wat ik eigenlijk niet van Morphe gewend ben…

 

  

 

Wat vind jij van het Ashley Strong palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.