Aura & out tie-dye palette Colourpop

Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste Colourpop review. Ik heb een tijdje geleden drie nieuwe palettes binnen gekregen waaronder het Aura & Out palette. Lees je mee?

 

Aura & Out palette

Het Aura & Out is een van de drie Tie-Dye palettes welke Colourpop een tijdje geleden heeft uitgebracht. Het was de eerste keer dat ik bij Colourpop zelf bestelde dus ik was erg benieuwd naar de import kosten. Uiteindelijk moest ik voor deze drie palettes ca 16 euro import betalen waarvan 10 euro administratie kosten was. Uiteindelijk vind ik dat nog wel meevallen en moet je voor jezelf bedenken of je dit het waard vind. Gezien je Colourpop nergens anders kunt bestellen vind ik het zeker wel waard om het af en toe te moeten betalen. Voor zo een pallette kom je dan ongeveer uit op maximaal 20 euro per stuk.

 

aura & outaura & out   aura & out

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Young love, Energetica en Vibez. De tweede rij swatches bevat de kleuren Ur a vision, Fresh cut en New age. En de derde en laatste rij swatches bevat de kleuren Solar hour, Healing heart en Soul sister. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel weer verbaasd was over de pigmentatie. Deze was met swatchen erg goed, erg gemakkelijk en ook allemaal erg mooi!

Wat mij opviel in het palette was dat de oogschaduw namen nu in een soort glitter type gedrukt waren die wel goed leesbaar was. Met andere palettes heb ik namelijk dat ik dat soms lastig te lezen vond bij Colourpop.

 

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik de kleuren Solar hour, Ur a vision, Healing heart en Energetica gebruikt. Ik vond de kleuren op de ogen iets lastiger om mee te werken dan tijdens het swatchen. Ik vond ook dat de kleuren veel minder gepigmenteerd waren op de ogen dan tijdens het swatchen. Wel vind ik de kleuren allemaal erg mooi en ga ik het palette zeker nog een kans geven.

 

 

Wat vind jij van het Aura & out palette?

7 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.