Aurora Disney princess palette Essence

Het Aurora palette is alweer de laatste van de drie uit deze Essence disney princess reeks. Ik ben benieuwd of jullie alledrie gevolgd hebben en ook de drie villains reviews gezien hebben. Laat mij dit even weten of zulke speciale edities bevallen dan ga ik dit vaker doen…

 

Aurora disney palette

Het Aurora palettes is er ook echt eentje naar mijn hart. Ik hou namelijk van roze/paarse kleuren en deze staan ook mooi bij mijn groene ogen. Het palette straalt een bepaalde zachtheid en liefelijkheid uit en trok echt wel mijn aandacht. Ook dit palette bevat weer 16 pan met een ruime afwisseling aan mattes en shimmers.

 

AuroraAurora AuroraAurora AuroraAurora

 

Swatches

De eersterij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Golden hair, Kingdom, Deep sleep, Fairy, Roses, Curse en Magic wand. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Kiss, Castle, Spinning wheel, Thorn hedge, Golden leave, Dark magic en True love. De palettes zijn echt waanzinnig mooi ik denk dat dit qua swatches wel echt mijn favoriet van de drie is.

 

 

Make-up looks

Ik wist dat ik voor mijn eerste look de roze/paarse kleuren wilde gebruiken. Ik heb bij mijn eerste look de kleuren Dark magic (matte), Castle (matte), Roses (matte) en Thorn Hedge (shimmer) gebruikt. Voor mijn tweede look wilde ik de neutrale kant op gaan om beide kanten van dit palette te laten zien. Ik heb voor de tweede look de kleuren Kingdom (matte), Golden leave (matte), Magic Wand (shimmer) en Curse (shimmer) gebruikt.

De pigmentatie van de kleuren is echt super en de kleuren zijn ook onwijs gemakkelijk met mekaar te blenden. De roze kleuren vind ik in de matte look dan wel weer erg veel op mekaar lijken zo samen behalve de felroze Roses. Al met al ben ik best tevreden over het palette.

 

 

Wat vind jij van het Aurora palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.