Aurora struck palette Colourpop

Het Aurora Struck eyeshadow van Colourpop Cosmetics is een beauty om van de buitenkant te zien. Maar ook de binnenkant weerspiegelt de buitenkant precies. Ik kon niet wachten om deze beauty te gaan gebruiken… Kom je gezellig meelezen?

 

Aurora Struck eyeshadow palette Colourpop

Het Aurora Struck palette is een van de weinige Colourpop palettes welke ik gelijk bij de lancering al wilde hebben. Ik heb hier destijds dan ook gewoon de normale prijs voor betaald en niet in de sale aangeschaft wat ik meestal met Colourpop doe. Dit was ergens rond de 33 Euro maar voor een 30 pan palette vind ik dit ook wel een prima prijs. Bovendien vind ik het palette gewoon betoverend mooi om te zien zowel van de buitenkant als de binnenkant.

 

Aurora StruckAurora StruckAurora StruckAurora StruckAurora StruckAurora Struck

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Head North, Solar Vibez, Bucket List, Atmosphere en Midnight Sun. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Borealis, No Sleep, Comet Seekin, Dynamo en Stargazing. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: So Lit, Great Earth, Radio Waves, Ionosphere en Orca. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Spiraling, Arctic Fox, Geomagnetic, In Orbit en Phenomenon. De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Feelin Wavy, Journey, Cosmic Ray, Stormy Much en Total Eclipse. En de zesde en laatste rij bevat de volgende kleuren: Nite Sky, Hi Latitude, Icelandic, Lunar Tripping en Due South.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Phenomenon (matte), daarna heb ik eerst een cut crease gemaakt. De cut crease heb ik opgevuld met de kleur In Orbit (shimmer). Onder de ogen heb ik nog wat van de kleur Due South (matte) aangebracht. En onder de wenkbrauwen iets van de shimmer Arctic Fox (shimmer). Ik heb niet helemaal bereikt wat ik in mijn oog had voor een eerste make-up look. Maar de pigmentatie was in ieder geval super fijn om mee te werken. Het palette krijgt dus zeker nog wel een herkansing!

 

Aurora StruckAurora StruckAurora Struck

 

Wat vind jij van het Colourpop Aurora Struck eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.