Beauty,  Lifestyle,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

Australian bodycare shaving lijn met Tea tree oil

Het merk Australian bodycare is mij vorig jaar op het oog gevallen. Voor een mooie deal kon ik op Amazon het Intim shave pakket halen met daarin een Intim wash, Intim shave en Intim balm. Uiteraard probeerde ik deze producten uit voor een review. Lees je mee verder?

 

Australian bodycare – Intim Wash

Het merk Australian bodycare is nog redelijk nieuw in Nederland maar ik zie het merk al steeds vaker voorbij komen. Ik kocht vorig jaar het Intim shave set met daarin een wash, shave en balm. Het kan een product zijn waar veel vrouwen zich misschien voor schamen om het te kopen. Tenminste dat was vroeger altijd rondom Lactacyd dat veel dachten dat je het alleen nodig had wanneer je intim bijvoorbeeld zou stinken. Ik gebruikte het product daarentegen juist regelmatig om dat juist te voorkomen en wat mij betreft mag het hele taboe rondom deze producten ook direct de wereld uit geholpen worden.

Deze intim wash van Australian bodycare kun je dagelijks gebruiken en om eventuele irritatie zoals jeuk en rode bultjes te voorkomen kun je het product het beste vooraf het scheren gebruiken. De Intim wash bevat onder andere cacoapruim, Vitamine C welke helpen om de huid een betere weerstand tegen bacteriën te geven. Daarnaast bevat het ook Australische tea tree oil welke de bacteriën weer tegengaat en de huid helpt te kalmeren.

De intim wash is onder andere bij Boozyshop te koop voor €13,95

 

Australian bodycare

Australian bodycare – Intim shave

De Intim shave is een scheergel welke speciaal geschikt is voor de intieme zone. Wat mij direct al opvalt is dat de gel doorzichtig is. Zo heb je dus een goed overzicht om eventueel ongelukjes te voorkomen. Je kunt de Intim shave het beste gebruiken door een dunne laag eerst voor 1 minuut in te laten werken en daarna te beginnen met scheren.

De Intim shave is te koop bij Boozyshop voor €13,95.

 

Australian bodycare

 

Australian bodycare – Intim balm

Hoe is het eigenlijk zo dat mannen een aftershave balm gebruiken na het scheren en wij vrouwen eigenlijk nooit. Deze Intim balm is dus de soort aftershave balm speciaal voor de intieme zone. Je kunt het product dagelijks gebruiken na het scheren. De balm zorgt ervoor dat de huid verzacht wordt en irritaties als jeuk, rode bultjes  verdwijnen. Voor het beste resultaat gebruik je deze drie producten uiteraard elke scheerbeurt samen.

De Intim balm is te koop bij Boozyshop voor €18,49

 

Australian bodycare

 

Ben jij al bekend met Australian bodycare?

Eén reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: