Mijn vaste lezers weten het al omdat ik het vaker gezegd heb. Ik heb een hekel aan Avocado behalve als het in skincare of andere beauty producten zit. Zoals bijvoorbeeld dit haarmasker… Kom je gezellig meelezen?

 

Avocado haarmasker

Het Avocado haarmasker sprak mij op het eerste blik niet onwijs aan. De verpakking is wat leeg en saai maar voor maar €1,49 wilde ik het masker wel graag uitproberen. Avocado staat er in skincare en andere beauty producten zoals dit haarmasker om bekend een verzachtende werking te hebben. Het masker bevat onder andere Avocado olie en is vooral geschikt voor droog en beschadigd haar.

Hoe gebruik je het haarmasker? Voordat ik een haarmasker aanbreng was ik altijd eerst mijn haar 2 keer met shampoo en 1 keer met conditioner. Hierna breng ik mijn haarmasker aan. In dit geval hoeft dit haarmasker maar 5 minuten in te werken wat ik zelf altijd erg fijn vind tov 30 minuten haarmaskers. Ik gebruik zelf voornamelijk een haarmasker omdat ik erg lang haar heb. Wanneer ik een haarmasker gebruik verwacht ik daarna dat mijn haar zacht & glanzend is maar het belangrijkste klitvrij en makkelijk door te kammen is.

In dit geval ben ik echt onwijs positief verrast door dit masker. Het masker beloofd zeker wat het doet en nog beter! Zelfs voor mijn haarlengte heb ik maar heel weinig nodig van het haarmasker voor een goed effect. Wanneer ik door mijn voorraad haarmaskers door ben zou ik dit masker zeker opnieuw aanschaffen. Hopelijk is het dan ook wel een item wat de Action langdurig blijft verkopen. Wat mij betreft is dit masker dus zeker een dikke aanrader! Don’t walk but run to the Action girls!! Maar laat wel een potje voor mij over…

 

Avocado haarmasker Avocado haarmasker

 

Wat is jouw favoriete haarmasker? Wissel je vaak van beauty producten of blijf je trouw aan 1 product/merk?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: