Avocado toast palette BH Cosmetics

Het Avocado toast is een van de nieuwste palettes van BH Cosmetics. Het palette bevat 16 pan oogschaduw allemaal in het thema van een jawel Avocado toast haha. Ik hou helemaal niet van Avocado maar heb wel een oogschaduw palette verslaving. Lees je mee?

 

Avocado toast palette

De eerste keer dat ik het Avocado toast palette zag twijfelde ik al enorm. De swatches waren namelijk echt super mooi in de winkel maar mijn vorige palettes van BH cosmetics vond ik niet altijd zo goed. Vandaar mijn twijfel! Omdat ik de swatches toch zo goed vond ben ik later nog speciaal terug gegaan voor palette en nu ben ik echt super blij dat ik dat gedaan heb!

 

Avocado toastAvocado toast Avocado toastAvocado toast Avocado toastAvocado toast

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Avocuddle, Pink salt, Espensive en Spicy. De tweede rij bevat de kleuren: Lemon pepper, Avo toast, Ripe en Hass. De derde rij bevat de kleuren: Over easy, Super food, Paprika en Pit. En de laatste rij bevat de kleuren: Green juice, Guac, Extra en Holy moly. Ik ben echt enorm tevreden over de swatches zowel de matte kleuren als de shimmer kleuren hadden een erg goede pigmentatie.

 

 

Make-up looks

Mijn eerste look is een all matte look met de kleuren Guac, Super food, Ripe, Avo toast en Lemon pepper. Ik ben echt enorm tevreden over de pigmentatie op de ogen en toch blij dat ik teruggegaan ben voor dit palette. Voor mijn tweede look deed ik weer eens een cut crease poging. Ik heb hiervoor de kleuren Guac, Ripe gebruikt van de matte kleuren. En van de shimemrs heb ik de kleuren Extra, Hass en Lemon pepper gebruikt. Mijn wimpers wilde deze dag niet echt meewerken maar gelukkig was de look na 10 keer plakken en proberen nog redelijk intact.

 

 

Wat vind jij van het Avocado toast palette?

3 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.