Ayo Coralie eyeshadow palettes

De Beautybay eigen merk palettes stellen tot nu toe eigenlijk niet teleur. Sterker nog ik ben er altijd zo tevreden over dat ik de Duo palettes van Ayo Coralie gelijk wilde hebben. Maar hoe bevallen ze inmiddels?

 

Beautybay x Ayo Coralie

De My Freaky Diary palettes zijn een samenwerking tussen Ayo Coralie en Beautybay. Het gaat dan ook om een limited edition maar gelukkig is deze nog steeds te kopen voor degene die na deze review eventueel willen toeslaan. De palettes spraken mij erg aan omdat de Douche Romance kant een erg mooie zachte en liefelijke kant is. De Nebuleux Secret kant daarin tegen is wat meer duisterder. Beide kleurenselecties vond ik overigens erg aansprekend en ook zeker iets wat naar creativiteit vraagt. Voor een leuk prijsje van nu €15,95 in de sale vind je dit duo setje nog steeds bij Beautybay.

 

 

Douche Romance

De eerste kant is het Douche Romance palette. Het palette ziet er erg zacht en zoetsappig uit als een soort liefdesverhaal over je schoolliefde in je agenda. De kleuren erin passen ook erg goed bij de buitenkant. Het is fijn dat er 1 nude kleur in zit. Maar ik ben wel erg blij dat de rest wat creatievere kleuren zijn.

 

Ayo CoralieAyo Coralie Ayo CoralieAyo Coralie Ayo CoralieAyo Coralie

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Reve, Passion, Bunny en Superstar. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Regina, Celeste, Crush en Feerique. De swatches zien er erg mooi zacht en goed uit. Ik ben erg benieuwd want deze kleuren vallen helemaal in mijn smaak!

 

 

Nebuleux Secret

Het Nebuleux Secret palette is de Wednesday in ons allemaal. De kleur zwart in het palette past mooi bij de overige sterke kleuren in het palette. Maar natuurlijk zijn het de greens welke mijn aandacht vragen.

 

Ayo CoralieAyo Coralie Ayo CoralieAyo Coralie Ayo CoralieAyo Coralie

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Slime, Serpent, Dodo en 2009. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Sour candy, Wizz, Rawr en Negan. Wat een verschil met het eerste palette. Deze swatches zijn veel dieper/intenser gepigmenteerd en de kleuren ook veel scherper/donkerder dan het eerste palette wat meer pastel achtig is. Beide varianten vind ik overigens wel heel erg mooi dus ik ben ook zeker benieuwd naar deze!

 

 

Make-up looks

Voor de eerste make-up look (de roze kant) heb ik het Douche Romance palette gebruikt. Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Reve (matte). Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt. Vervolgens heb ik deze ingevuld met de kleuren Crush (matte), Passion (matte), Regina (matte) en Superstar (shimmer). De kleuren waren allemaal onwijs gemakkelijk om mee te werken en super goed gepigmenteerd. Alleen van de shimmer Superstar had ik wel iets meer verwacht.

De tweede make-up look oftewel de groene kant is gemaakt met het Nebuleux secret palette. Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt: Serpent (matte), Slime (matte) en Sour Candy (shimmer). In tegenstelling tot de shimmer uit het roze palette was deze shimmer wel onwijs goed gepigmenteerd. Maar ook de matte kleuren waren gewoon helemaal super! Van deze twee make-up looks in een is het ook de groene look waar mijn oog het meeste naar toe trekt!

 

 

Welke van de twee Ayo Coralie palettes is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.