Ik vind het persoonlijk altijd moeilijk om te kiezen tussen ampullen met een serum of een full size serum. Ik vind de ampullen namelijk erg fijn in het gebruik maar deze zijn wel lastiger te kopen en vaak stukken prijziger. Van het merk Babor had ik er een hoop in diverse Glossyboxen dit jaar. Lees je mee?

 

Babor perfect glow ampullen

De Babor perfect glow ampullen bevat een verpakking met 7 ampullen en een ampullenbreker (of hoe noem je zoiets eigenlijk haha). De perfect glow bevat een actieve concentratie welke uiterst geschikt is voor de vermoeide huid. Het geeft de huid de nodige hydratatie maar bevat ook licht reflecterende pigmenten welke helpen om er jonger uit te zien.

Hoe gebruik je ampullen? Je begint door de substantie in de ampul goed te schudden Hierna breng je de ampullenbreker aan op de ampul waarna je met een knak het kopje eraf breekt. De leegt de ampul geheel op je hand waarna je het aanbrengt over je gehele zicht en eventueel kun je je hals en borst ook meenemen. De ampullen laten wel degelijk een mooi glow achter en ook een erg fijn/zacht gevoel.

 

Babor perfect glowBabor perfect glow Babor perfect glowBabor perfect glow

 

Babor beauty rescue ampullen

De Babor beauty rescue ampullen zijn geschikt voor een gestreste, uitgeputte en zwakke huid. De werkzame stof Epocyl zorgt ervoor dat de essentiële functies van de huid weer herstelt worden. Hierdoor worden vochtdepots weer opgebouwd en onregelmatigheden weer hersteld. Dit met het resultaat van een weer stralende huid zelfs in een gestreste leven. De beauty rescue ampullen waren zeker wel fijn in het gebruik. Maar ik geloof wel dat het hierbij iets langer duurt voordat je ook daadwerkelijk resultaat gaat zien ervan.

 

 

Babor sunny days ampullen (mix)

Het laatste setje bevat drie ampullen waarvan 1 uit de perfect glow collectie, 1 uit de beauty rescue collectie. En 1 nieuwe welke ik nog niet kende de Lift express collectie. De laatste zorgt ervoor dat de verouderde huid lijnen en rimpels direct verbeterend. Het heeft dus als het ware een gladmakend effect. Ik denk niet dat ik met 1 ampul al heel veel verschil zal zien maar ik ben wel erg benieuwd. Dit setje is vooral erg gemakkelijk als je wilt uitproberen welke ampul je het beste bevalt en wil gaan gebruiken. Voor mij is het van deze drie soorten wel echt de perfect glow welke het meeste bevallen is.

 

Babor perfect glowBabor perfect glow Babor perfect glowBabor perfect glow

 

Gebruik jij weleens ampullen?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: