Vorige maand kon je ook weer zoals de Glossybox summerbag een speciale editie bestellen. Dit keer de Babor x Glossybox editie voor €35,- Dit is een stukje duurder dan de maandelijkse box van €12,50 maar omdat er alleen Babor producten inzitten wilde ik het graag eens uitproberen. Lees je mee?

 

Babor x Glossybox

Wat ik leuk vind aan deze box is dat iedereen dezelfde box krijgt en dat eigenlijk alleen de lipstick die erin zit kan wisselen. Gelukkig zijn het dit keer ook draagbare kleuren lipstick en niet zoals de vorige keer met Kat von D een paarse liquid lipstick. In de box zitten totaal 6 verschillende producten je betaald dus gemiddeld ca €5,85 per Babor product wat echt een koopje is! Naast de vijf producten zit er ook nog een voucher in van €10,- voor een behandeling bij een van de deelnemenden Babor instituten (hiervoor moet je wel een behandeling van minimaal 30 euro afnemen).

 

BaborBabor Babor

 

Babor beauty effect ampullen set twv €15,67

In de Glossybox September zat ook een Babor ampullen set met 7 ampullen en in deze box zat een setje met 3 ampullen. Eigenlijk maak je mij altijd wel blij met ampullen dus deze ga ik zeker zelf gebruiken.

 

Babor Babor

 

Babor eye shadow pencil twv €18,90

Ik gebruik eigenlijk bijna nooit zelf een oogschaduw potlood ik vond het wel een hele mooie kleur tijdens het swatchen. Alleen vond ik voor het merk Babor en de prijs van het potlood het wel erg verrassend dat de punt gelijk afbrak. Gelukkig kan je deze wel slijpen maar goed het is natuurlijk wel zonde.

 

BaborBabor

 

Babor hydro cellular hyaluron cream twv €19,20

Een crème met Hyaluron is eigenlijk altijd wel goed. Deze crème kun je zowel s morgens als s avonds gebruiken op het gezicht en licht masseren. De crème zorgt onder andere voor een verbetering in de vochtigheidsgraad van de huid welke wel 24 uur kan aanhouden.

 

Babor

 

Babor pro overnight peeling masker twv €20,70

Met een maskertje maak je mij altijd blij het is dan alleen wel jammer dat het zo een kleine verpakking is van 15 ml. Het masker kun je een tot twee keer per week gebruiken in de avond. Je brengt het aan zoals een serum en laat het vervolgens de gehele nacht zitten. In de ochtend reinig je je huid zoals je zelf gewend bent.

 

Babor

 

Babor thermal toning essence twv €24,90

Ik vind het super leuk dat dit product product full size is! Ik gebruik deze producten eigenlijk te weinig in mijn skincare routine. Maar wellicht dat deze iets is om daaraan toe te voegen. Je gebruikt de Toning essence na de reiniging en brengt het aan met een wattenschijfje op het gezicht. Het zorgt ervoor dat de huid beschermd wordt tegen schadelijke invloeden. Het versterkt de huid en met de Aloe vera erin zorgt het ervoor dat je vochtigheidsgehalte stijgt.

 

Babor

 

Babor matte lip colour twv €24,90

Ook met deze lipstick ben ik echt onwijs blij en ik ben ook erg blij dat ik een Matte ontvangen heb. Ik heb de kleur 11 Rosy Red ontvangen welke een beetje naar de rood neigt maar een roze ondertoon heeft. De lipstick ziet er ook erg goed uit met swatchen. Het maakt mij eigenlijk ook wel benieuwd naar andere make-up producten van Babor.

 

Babor Babor

 

Welke product uit deze speciale box vind jij het leukst?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: