Bakuchiol eye patches Revolution Skincare

Inmiddels heb ik elke variant van de Revolution Skincare eye patches and I love them! Ook naar deze eye patches met Bakuchiol en Cranberry ben ik heel erg benieuwd. Kom je gezellig meelezen?

 

Bakuchiol eye patches

De Bakuchiol eye patches van Revolution Skincare zorgen er onder andere voor dat de lijntjes en/of oneffenheden onder de ogen verminderd worden. Maar ze zorgen er ook voor dat de huid onder de ogen zachter worden door onder andere de hydratatie. De eye patches van Revolution Skincare zijn geschikt voor elke huidtype. Naast Vegan & Cruelty-Free zijn de eye patches ook nog parfumvrij. Zelf vind ik dit wel heel erg fijn voor het gevoelige gebied rondom de ogen.

 

BakuchiolBakuchiolBakuchiol

 

Ook deze verpakking bevat uiteraard weer het spateltje wat erg fijn en hygiënisch werkt om de eye patches te pakken. Zo hoef je niet met je vingers in het potje te graaien. Zelf ben ik gek op eigenlijk elke variant van de Revolution Skincare eye patches. Ik hoop ook dat er vooral nog veel nieuwe varianten uit gaan komen, want ik koop ze allemaal haha. Elke verpakking bevat overigens 60 stuks eye patches (30 paar) en ze kosten €16,95 bij de Boozyshop.

 

BakuchiolBakuchiol

 

De Bakuchiol eye patches zijn wel echt de mooiste eye patches uit de gehele collectie. Het mooie roze parelachtige effect ziet er echt prachtig uit en daarmee zijn de eye patches dus ook nog eens heel erg mooi om te dragen haha. Kijk overigens wel uit met het spateltje dat je niet teveel druk geeft ermee want dan krijg je een gaatje in de eye patch. Ik gebruik zelf vaak de dikke kant aan de binnenkant van mijn ogen omdat ik het hier beste kan gebruiken maar je kunt uiteraard ook de bolle kant gewoon aan de buitenkant dragen. Er zijn natuurlijk geen regels hiervoor!

 

Bakuchiol

 

Gebruik jij weleens eye patches?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.