De kerstdagen zijn niet alleen een aanwinst geweest voor mij, maar ook gelijk handig geweest voor mijn beauty blog. Van mijn ouders heb ik onder andere een mooie Balea giftset gehad met daarin 3 verschillende lip producten van de Candy lips.

 

Het candy lips setje bevat een lipgloss, een lippeeling en een lipbalsem.

De candy lips lipgloss bevat roze glitters, en geeft de lippen een zachte verzorging en een betoverende glans. De lipgloss zou ook geschikt zijn als topcoat op een lippenbalsem.

Deze lipgloss heb ik sinds ik ‘m gekregen heb altijd mee onderweg. Ik vind de glans erg mooi en de glitters zijn niet too much. Ik vind deze gloss perfect voor een make-up loze dag om toch iets op te hebben. Maar deze gloss is ook perfect bij een nude look. Het tubetje bevat 10 ml inhoud.

 

candy lips lipgloss

candy lips lipgloss swatch

 

De candy lips lippeeling zorgt voor heerlijke zachte lippen.

Wanneer je vaak last heb van droge lippen zou deze peeling de oplossing zijn. Het aanbevolen gebruik is 2-3 maal per week zacht inmasseren en daarna de restanten met een vochtig doekje verwijderen.

Ik moet eerlijk toegeven, het is de eerste keer dat ik een lippeeling gebruik. Bij het opendoen ruik ik allereerst een heerlijke aardbeien geur waardoor ik al om ben. De peeling voelt als kleine suikerkorreltjes maar doet me ergens ook denken aan de anijsstokjes. Het resultaat na eenmalig gebruik is al heerlijk zacht. Dit product zet ik zeker opvallend op mijn make-up tafeltje neer zodat ik ‘m niet vergeet te gebruiken. Het potje heeft een inhoud van 15 ml.

 

candy lips lippeeling

 

De candy lips lipbalsem is een waardevolle aankoop voor iedereen.

De shea butter in het product geeft de lippen een heerlijk zacht gevoel en de lipbalsem geeft een lichte rose kleur aan de lippen.

Ik heb een onwijze verslaving aan lippenbalsem, en ik ben ook gek op elk merk. Zo gebruik ik graag EOS, babylips, Labello maar ook de DM Balea lippenbalsem zijn een groot liefhebber van mij. Ik heb overal eigenlijk een lippenbalsem staan op mijn nachtkastje één, in mijn handtas 2 stuks en een ruime voorraad van 20 lippenbalsems op mijn make-up tafeltje.

Ook dit product ruikt weer heerlijk naar aardbeien, bij het aanbrengen voelen de lippen heerlijk zacht. Ik heb bij deze eigenlijk de neiging om ‘m van mijn lippen af te likken omdat hij zo lekker ruikt. Ik heb wel het gevoel dat deze vrij snel intrekt, het geeft geen blijvend vettig gevoel aan de lippen. De lippenbalsem bevat 4,8 gram.

 

candy lips lipbalm

 

Het enige nadeel van de Balea Candy lips

Ik heb de producten tot nu toe alleen nog in een setje gezien, en helaas niet los te koop. Ik zou bijvoorbeeld de lipgloss alweer sneller nodig hebben dan de lippeeling. Het set is te koop bij de DM drogerie (Duitsland) voor €3,95 wat natuurlijk een superleuk prijsje is. Ook het merk Essence heeft erg fijne verzorgingsproducten voor de lippen, lees hier my beauty lip ritual.

 

29 Reacties

 1. […] tijdje geleden schreef ik over mijn DM Balea candy lips geschenkset, deze blog gaat over een ander geschenkset die ik ook voor kerst gekregen heb. Namelijk de DM Balea […]

 2. Ik ben niet zo van de aardbeien in lipproducten dus had hem niet meegenomen maar die scrub klinkt wel erg fijn!

 3. Leuk setje! Ik zag hem laatst liggen bij DM, maar niet meegenomen. Nu toch wel een beetje spijt, haha.

 4. Die lippeeling klinkt als een heerlijk product! Ik gebruik altijd een beetje suiker en mijn tandenborstel, een grootmoeders-tip 😉

 5. Ik deel je lippensmeerverslaving. Voor de nacht kom ik trouwens altijd weer uit op een laagje simpele vaseline?!

 6. Ik woon deels in Duitsland en ben gek op dit merk! De DM is mijn favoriete drogist, maar de make-up heb ik nog nooit geprobeerd! Moet ik maar eens gaan doen.

 7. ik zie het merk steeds vaker voorbij komen hihi.
  Helaas komen we niet in Duitsland ondanks we er vlakbij wonen. Maar mochten we ooit bij een DM komen dan ga ik deze producten zeker uitproberen, want ze lijken me wel heel erg fijn!

 8. Van een lippeeling heb ik nog nooit gehoord, maar het klinkt wel als een fijn product! Dat zou ik ook wel een keer willen proberen.

 9. Ik ben niet zo van glossy lipgloss, maar die peeling en de stick zien er super uit. En het klinkt ook nog eens heerlijk zoet!

 10. Ik kende het hele lip-peeling niet eens haha! maar hij klinkt wel super handig. Ik heb enorm droge lippen in de winter dus voor mij is zoiets perfect

 11. Maaar van de andere kant.. Hier kost een lipglos dan alweer snel 3.95 hihi. Dus nog niet zo erg.
  Maar ik moet snel weer eens een ritje Dm plannen!

 12. Ik vind het er prachtig uitzien maar alles wat ik oo mijn lippen smeer gaat irriteren zo stom is dat. Behalve een crème tegen droge lippen… gewoon een gevoelig plekje denk ik

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: