Voor deze week heb ik maar 1 masker review maar dan wel eentje met twee maskers. Hoe kan het dan ook anders dat deze maskers weer van de DM Balea zijn. Ik heb namelijk twee doekmaskers gekocht eentje sweet macarons met aardbei extracten en een happy macarons met bosbes extracten.

 

Sweet macarons

Het sweet macarons masker bevat hyaluron en aardbei extracten. Het masker werkt reinigend en verzorgend waardoor de huid erna weer verfrist uitziet. Ook geeft het de huid nog eens een intensieve vochtigheidsbehandeling waardoor het er weer stralend uitziet. Bovendien is het masker ook nog eens geschikt voor alle huidtypes.

 

 

Happy macarons

Het happy macarons masker bevat hyaluron en bosbes extracten. Het masker werd regenererend en verzorgend door de sheabutter in het masker. Ook dit masker geeft de huid weer een intensieve vochtigheidsbehandeling. Na het gebruik van dit masker zou je huid weer soepel en hersteld moeten zijn. Ook dit masker is geschikt voor alle huidtypes.

 

 

Gebruik van de macarons maskers

Om beide maskers te kunnen gebruiken moet er eerst een wit ”beschermingsnet” verwijderd worden, waarna je het doekmasker kunt brengen. Je kunt de inwerktijd zelf bepalen tussen de 10 en 20 minuten in. Het sweet macarons doekmasker is roze gekleurd en het happy macarons doekmasker is blauw/paars gekleurd (zoals de verpakkingen). Ik vind het jammer met doekmaskers dat ze altijd een beetje breed van formaat zijn. Vooral het gedeelte bij mijn neus, tussen mijn neus en lippen en de onderkant bij mijn kin is altijd veels te ruim. Ik probeer dan ook altijd een leuke maskfie te maken (= selfie met een masker op), maar ik lijk dan eerlijk gewoon echt op het karakter uit de horrorfilm Jason.

 

De maskers voelen erg prettig bij het aanbrengen, de maskers zijn ook onwijs nat (voor de intensieve vochtigheidsbehandeling). Ik knijp de maskers altijd nog even lichtjes uit, zodat het niet van mijn kin drupt. Ik heb natuurlijk gekozen voor 20 minuten inwerktijd, en die vliegt voorbij! Mijn huid voelt heerlijk fris en ruikt ook nog eens heerlijk fris. Het masker geeft zeker een gevoel alsof je gezicht een vochtigheidsboost gekregen heeft.

 

De maskers zijn te koop bij de DM drogist (oa Duitsland, Oostenrijk) voor €1,75 per stuk

23 Reacties

  1. Wat een heerlijkheid toch: maskers met macarons! Ik heb trouwens hard moeten lachen om deze zin: “Ik probeer dan ook altijd een leuke maskfie te maken (= selfie met een masker op), maar ik lijk dan eerlijk gewoon echt op het karakter uit de horrorfilm Jason.” Hahahaha! 🙂

  2. Leuk dat de doekmaskers zijn met sweet macarons. Vrijdag voor het eerst macarons geproefd. Oh, wat zijn die dingen lekker zoet!

  3. De naam en de verpakkingen doet al wonderen. Ik heb zelf ook een vrij gevoelige huid. Doekmaskers zijn vrij mild altijd maar voor zekerheid altijd even ingrediënten controleren dan.

  4. Ik heb nog nooit een doekmasker geprobeerd, wel andere gezichtsmaskers, ook van Balea trouwens. Altijd goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: