Beauty,  Shoppen,  Skincare

Balea Vanille chai & pompoen masker

Deze week kom ik met een extra masker review om wat gemiste maskerdonderdagen goed te maken. Daarnaast is mijn masker voorraad gewoon waanzinnig groot geworden dus zit ik erover na te denken 2 masker reviews per week te posten.

 

BALEA vanille chai & pompoen masker

Het masker is uit een limited edition en is geschikt voor elke huid. De meeste zullen de DM BALEA maskers inmiddels wel kennen op mijn blog. Deze zitten in een verpakking met twee stuks (2 x 8 ml) voor een super prijs van €0,40 cent!! Ja je leest het goed. Voor degene die net als mij dus regelmatig in Duitsland komen absoluut de moeite waard om dan even in te slaan. Dit masker bevat een heerlijke vanille maar ik mis een beetje een pittig chai randje eraan. Toch is het een heerlijke geur die ook absoluut bij de herfst en winter past. In het masker zit Vitamine E welke antioxidant eigenschappen bevat en de huid ondersteunt om te beschermen voor UV beïnvloedingen. Ook bevat het masker een verzorgingsformule met pompoen extracten, panthenol en verzorgenden lipiden welke ervoor zorgen dat de huid verzorgd en zacht aanvoelt.

 

 

Gebruik van het masker

Dit masker is een vloeibaar masker, ik breng dit zelf altijd aan met een foundation kwast op een gereinigd gezicht. Na het aanbrengen kun je lekker 10-15 minuten relaxen met een muziekje op of een lekker boek. Vooral even geen telefoon zeg ik altijd! Normaal gesproken was je een masker na de inwerktijd altijd af. Bij dit masker wordt er aangeraden de restanten van het masker te verwijderen met een make-up doekje en niet eraf te wassen! Het masker is wat aan de dunne kant waardoor het met aanbrengen wat van mijn kwast druppelde. Na het aanbrengen heeft het masker gelukkig niet meer gedruppeld. Het masker is gemakkelijk te verwijderen en mijn huid voelt hierna zoals beloofd gewoon lekker zacht aan. Toch ben ik op een of andere manier niet helemaal weg van het masker en weet ik niet of ik deze zo snel opnieuw zou kopen.

 

 

Wat vinden jullie van dit masker, zouden jullie het willen gebruiken?

12 reacties

 • Tamara

  40 cent is inderdaad geen geld, helaas heeft de DM (bijna) geen maskers in een potje. Maar ik moet eerlijk zeggen deze verpakkingen ook wel erg fijn vind om maskertjes te ontdekken, als het niks is zit je niet met een hele pot en gezien ik ca 30-40 verschillende maskertjes op voorraad heb scheelt het een hoop ruimte als dat allemaal potjes/tubes zouden zijn

 • Tamara

  De verpakkingen kunnen idd wat tegenwerken bij een stuks verpakkingen. Ik vind het daar in tegen wel weer fijn voor als een masker niet bevalt dan niet met een hele pot zit

 • Deborah Hamar

  Ik ben geen voorstander van de maskers die per stuk verpakt zijn. Ik loop altijd te klungelen met de verpakking. Dus nee ik zou dit soort maskers niet kopen.

 • Nadia

  Heerlijk! Ik ben dol op een maskertje!!! Zeker in de winter, lekker in een warm bad en een masker op! Ik ga je reviews volgen!

 • Nicole Orriëns

  Op basis van je review laat ik het denk ik maar liggen. Het klinkt niet als een heel goed product. Alleen maar oké.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: