Ik kom niet meer zo vaak bij de Action als toen ik in Nederland woonde. Dus als ik kom neem ik vaak zoveel mogelijk mee wat mij aanspreekt om uit te proberen. Dit keer was het Banana haarmasker daar een van! Kom je gezellig meelezen?

 

Banana haarmasker

Het Banana haarmasker lijkt mij een dupe van het banaan haarmasker van de Garnier fructis hair food lijn. Maar deze dupe kost bij de Action maar €1,29 waar je voor die van Garnier al ca €7,- betaald. Ik heb er zelf een aantal al geprobeerd van Garnier en heb deze meegenomen om te vergelijken. In mijn wekelijkse haarroutine gebruik ik standaard een haarmasker en met mijn lange haar ben ik daar vaak wel kieskeurig over. Ik heb maskers gehad waar mijn haar nog stugger dan touw was na het gebruik en ik heb haarmaskers gehad waar mijn haar voor de gehele week onwijs mooi zacht en glanzend was. Ik ben dus erg benieuwd waar dit budget Banana haarmasker in gaat vallen.

Allereerst de verpakking welke zeker de aandacht trekt in de winkel! Vervolgens is de geur bij het openen van het haarmasker echt heerlijk en misschien nog wel beter dan die bij Garnier. Ik ben echt enorm tevreden over het haarmasker. Het maakt mijn haar met 2 minuten heerlijk zacht en gemakkelijk doorkambaar. Bovendien blijft mijn haar ook gedurende de week voor ik weer ga wassen zacht en glanzend! Ik zou het masker zeker opnieuw aanschaffen…

 

banana haarmaskerbanana haarmasker

 

Gebruik jij weleens een haarmasker? Zoja welke?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: