Banana moisturizer Jeffree Star Skincare

De vorige Jeffree Star Skincare lijn was erg goed bevallen. Daarom kocht ik ook uit de nieuwe skincare lijn de Banana moisturizer. De verpakking is weer geweldig zoals altijd. Maar ook de inhoud is natuurlijk belangrijk. Hoe bevalt deze? Kom je gezellig meelezen?

 

Jeffree Star Skincare – Banana moisturizer

Yahh een nieuwe Jeffree Star Skincare collectie met onder andere een Banana moisturizer. Het thema Banana past overigens helemaal bij de gehele nieuwe collectie welke onder andere ook een eyeshadow palette bevat. Over het oogschaduw palette twijfelde ik eerst een tijd, maar omdat ik mijn collectie graag compleet wil houden ben ik toch maar overstag gegaan. Maar deze blog gaat nu eerst over de Banana moisturiser.

 

Banana moisturizer

 

De moisturizer bevat onder andere Niacinamide en Squalaan. Deze twee ingrediënten staan erom bekend fijne lijntjes en/of rimpels tegen te gaan. De banaan extracten in de moisturizer zorgen ervoor dat de huid wordt verzacht, gekalmeerd en weer straalt als nooit van te voren. En ten slot bevat de moisturizer nog rode algen en regenboog algen welke ervoor zorgt dat de huid een verhelderend effect krijgt. En het brengt de huid in evenwicht!

 

Banana moisturizer

 

De moisturizer is geschikt voor elke huidtype, is vegan en cruelty free! En het goede nieuws is alle producten kun je tegenwoordig ook heel eenvoudig bij Boozyshop bestellen. Zo kost deze moisturizer maar liefst €27,95 wat echt een hele goede prijs is voor het product en uiteraard de verpakking. De verpakking kun je na gebruik schoon maken en gebruiken als decoratie of voor het opbergen van kleine dingetjes zoals elastiekjes, klemmetjes etc.

Ik vind de moisturizer heerlijk luchtig en heerlijk fris en gebruik het product zowel ’s ochtends als ’s avonds erg graag. Ik zou het product dan ook zeker weer opnieuw aanschaffen! Ik ben erg benieuwd wat er nog allemaal qua skincare uit gaat komen. En hoop eigenlijk met de herfst en de feestdagen wel iets heel erg bijzonders!

 

Banana moisturizer

 

Heb jij al iets uit de Jeffree Star Skincare collecties uitgeprobeerd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.