Ik maak regelmatig weleens een body scrub review. Of wanneer ik een body scrub in een Beautybox ontvangen heb vertel ik ook altijd hoe graag ik altijd scrub. Toen ik deze twee Banana & Strawberry body scrub varianten bij de Action zag voor iets meer dan €1,- dan nam ik ze gelijk mee. Kom je gezellig meelezen?

 

Strawberry body scrub

Ik twijfelde eerst om de Banana & Strawberry body scrub varianten mee te nomen. Dit omdat de geur vooral die van de banana best intensief is. Maar voor iets meer dan €1,- (volgens mij €1,19) wilde ik ze toch wel erg graag uitproberen. Waarom is body scrubben belangrijk? Als eerste zorgt het ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden! Wanneer je dit niet doet komt er een laagje op de dode huidcellen die een grauwe tint of witte schilfers geeft. Als tweede zorgt het ervoor dat je huid meer voedingsstoffen opneemt die bijvoorbeeld in een bodylotion zitten. Dit omdat het dan geblokkeerd wordt door dode huidcellen. Een van de belangrijkste vind ik altijd dat het ervoor zorgt de bloedsomloop gestimuleerd wordt en de huid weer een mooie glow krijgt. Bovendien zorgt het er ook voor dat jouw zomerse kleurtje nog langer mooi blijft!

Maar let op! Een keer per week scrubben is genoeg! En ga vooral niet scrubben na het scheren of als je verbrand bent!

 

Banana & strawberryBanana & strawberryBanana & strawberry

 

Banana body scrub

Nadat ik al zoveel banana producten heb geprobeerd in een haarmasker, gezichtsmasker en douchegel. Dan kan dan een Banana body scrub natuurlijk niet achter blijven. Ik denk dat ik gewoon de eerste keer wat te diep in het potje geroken heb want wanneer je de scrub producten onder de douche gebruikt is de geur nog wel aanwezig maar niet zo sterk als wanneer je in het potje ruikt. Eigenlijk gewoon best aangenaam. Mocht je het scrubben graag willen uitproberen zou ik deze goedkope varianten van de Action zeker aanraden. Ik hoop wel dat ze voor de herfst/winter met wat bijpassende geuren komen zoals sinaasappel of iets met appel kaneel. Daar zou ik ook wel heel erg graag mee willen scrubben!

 

Banana & strawberryBanana & strawberryBanana & strawberry

 

Naar welke geur zou jouw voorkeur uitgaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: