Vandaag is de Glossybox unboxing even net iets specialer. Het is namelijk de Barbie Limited Edition. Een Limited Edition kun je als Glossybox member altijd iets eerder en goedkoper aanschaffen als niet member. Ik vond deze box zeker wel interessant. Ik was vroeger namelijk zeker wel een Barbie fan en mijn dochter van 3 jaar is het nu al. De inhoud is bij een Limited Edition box ook altijd iets groter en daarom zeker interessant. Kom je gezellig meelezen?

 

Barbie Limited Edition – Glossybox Unboxing

Bij de Barbie limited edition Glossybox Unboxing hoef ik eigenlijk niet te vertellen wat ik ben misgelopen. Iedereen krijgt namelijk hetzelfde. Dit vind ik eigenlijk ook een stuk leuker en zeker iets wat ze moeten doortrekken naar de maandelijkse boxen.

 

Ciate – Everyday Vacay palette

Het merk Ciate London vind ik de ene keer erg interessant. En de andere keer spreekt het mij niet zo heel erg aan. In dit geval vind ik het palette er vrij goedkoop qua verpakking uitzien en de kleuren vind ik ook niet echt boeiend. Zulke nude kleuren heb ik namelijk al veel te veel in mijn make-up kamer liggen. Het palette heeft een losse verkoopwaarde van €29,95.

 

Barbie Limited Edition

 

Six – Trendy earcuff

Het merk Six is mij zeker nog wel bekend van vroeger en ik hoopte eigenlijk dat het een soort tweede oorbel zou zijn. Ik heb namelijk laatst een tweede gaatje laten schieten. Wel vind ik het jammer dat je bij de box niet kan kiezen voor zilver of goud. Ik ben namelijk zelf meer van zilver. De losse verkoopwaarde van de earcuff is €12,99.

 

 

Grace & Stella – Pink eye mask

Het merk Grace & Stella heb ik al eens vaker gezien in de Glossybox. Al ben ik nu wel erg blij dat het eens een ander product dan de rose water spray is. Ik ben bovendien gek op eye patches en dat ze pink zijn is al helemaal een extra pluspunt. De losse verkoopwaarde ligt bij €27,49 voor 24 paar. Dit is een best redelijke prijs als de eye patches ook goed zijn.

 

Barbie Limited Edition

 

Nails Inc – 45 Sec speedy gloss

Het merk Nails Inc is mij wel bekend van een vorige Glossybox. Zelf heb ik nog niks van het merk aangeschaft. Ik was vorige keer niet helemaal weg van de nagellak maar ik ga het zeker wel weer een kans geven. Het kleurtje past wel erg mooi bij het Barbie thema. De losse verkoopwaarde van de nagellak is €8,-

 

 

Makeup Obsession – Face and Body Shimmer

Het merk Makeup Obsession is mij zeker wel bekend, ik kocht hier namelijk vroeger regelmatig palettes van. Een face and body shimmer gebruik ik zelf eigenlijk nooit en zeker niet in zo een donkere kleur omdat ik erg licht ben. Dus ik denk dat ik deze ga verder geven. De losse verkoopwaarde van de shimmer ligt bij €6,99.

 

Barbie Limited Edition

 

Pixi Beauty – Makeup Fixing Mist

Het merk Pixi Beauty spreekt mij zeker wel aan en ik vind het erg leuk dat dit nu al het derde product van het merk in een Glossybox is. Ik zou zeker vaker producten van het merk in de box tegen willen komen. Naar de fixing mist ben ik erg benieuwd. De losse verkoopwaarde van de mini (30 ml) is €11,95.

 

Barbie Limited Edition

 

3Ina – The Longwear lipstick 334

Met het merk 3Ina ben ik helemaal nog niet bekend. Maar ik vind de verpakking en de kleur er zeker wel leuk uit zien en natuurlijk erg passend bij het thema. Ik ga deze lipstick zeker wel zelf uitproberen. De lipstick heeft een losse verkoopwaarde van €14,95.

 

Barbie Limited Edition Barbie Limited Edition

 

LOV – Mattifying Primer

Het merk LOV cosmetics is mijn zeker wel bekend. Ik vind het dan ook erg leuk om daar weer eens een product van te ontvangen. Ik ga de mattifying primer dan ook zeker zelf uitproberen. De losse verkoopwaarde van een 20 ml verpakking ligt bij €9,99. Best een prima prijs voor een primer.

 

Barbie Limited Edition

 

Ardell Beauty – Nail Addict

Ik werd echt super enthousiast toen ik deze nagels zag van Ardell Beauty. Wel vind ik het jammer dat ik niet de roze variant gekregen heb. Dit ook omdat het iets meer bij het thema past naar mijn mening. De losse verkoopwaarde van de nails (set van 24 stuks) ligt bij €9,99.

 

Barbie Limited Edition

 

Glossybox Skincare – Gentle foaming cleanser

Eerst was ik een beetje teleurgesteld dat er iets van Glossybox hun eigen skincare lijn inzat. Ik had ook het idee dat eerst alleen de buitenverpakking een Barbie thema had gekregen. Maar gelukkig is dit ook een beetje doorgetrokken naar de verpakking van de cleanser zelf. Ik ben wel erg benieuwd naar de cleanser maar ik denk niet dat ik er zo snel €16,- voor zou betalen. Dit in vergelijking met mijn meest favoriete Nivea cleanser van €6,-.

 

Barbie Limited EditionBarbie Limited Edition

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: