Barbie x Colourpop lip duo

Vorige maand schreef ik al over The Powerpuff Girls collectie in samenwerking met Colourpop. Maar ook de Barbie x Colourpop collectie sprak mij enorm aan. Met de grote 50% sale kocht ik de gehele collectie zelf, maar vandaag laat ik eerst de drie lip kits zien. Overmorgen komt voor de liefhebber de rest van de Barbie collectie op mijn blog. Kom je gezellig meelezen?

Barbie x Colourpop- Golden Beach

De eerste kleur uit de Barbie x Colourpop collectie is het Golden Beach Lip Duo set. Het Lip Duo set bevat een Golden Beach lipstick en een Golden Beach lip pencil. Het Golden Beach Lip Duo set is de meest neutrale kleur uit de Barbie collectie en dan ook erg geschikt voor het dagelijks gebruik. Het is voor mij overigens de eerste keer dat ik van het merk Colourpop een lip pencil en lipstick gebruik. Dus je begrijpt dat ik natuurlijk wel heel erg benieuwd was. Elke Lip Duo kost $16,- mocht je ze alle drie samen kopen betaal je $48. Meestal krijg je dan wel een korting maar in dit geval dus niet. De gehele Barbie x Colourpop collectie kost overigens $99,- hier bespaar je dus wel weer een hoop mee.

De swatches waren dan al veelbelovend dus na het maken van de product foto’s ben ik gelijk overgegaan naar de lip swatches omdat ik zo benieuwd was. Ik ben echt super tevreden over de pigmentatie van beide producten. En de lipstick is ook heerlijk zacht en gewoon super super goed gepigmenteerd. Het heeft mij zeker benieuwd gemaakt naar de volgende twee kleuren.

 

Barbie x Colourpop Barbie x ColourpopBarbie x Colourpop Barbie x Colourpop Barbie x Colourpop Barbie x Colourpop

 

Malibu Sunset

De Malibu Sunset Lip Duo is de felste kleur uit de driedelige reeks en doet mij ook het meeste aan Barbie denken. Ook hier weer hetzelfde als met het Golden Beach Lip Duo. De swatches zijn echt onwijs goed gepigmenteerd, maar ook de lip swatch is weer echt geweldig. Ik ben echt meer dan te spreken over hoe gemakkelijk de producten overigens in het gebruik zijn.

 

Barbie x Colourpop Barbie x ColourpopBarbie x Colourpop Barbie x Colourpop Barbie x Colourpop

 

Barbie x Colourpop – Dream House

De laatste Lip Duo uit de Barbie x Colourpop collectie is de Dream House Lip Duo. Dit kleurtje zit een beetje in het midden tussen de nude Golden Beach en de felroze Malibu Sunset kleuren in. De Dream House kleur is een mooie zachte roze, welke eigenlijk erg romantisch is en ook mooi te gebruiken is in het dagelijkse leven. Ook deze swatches waren weer onwijs goed gepigmenteerd en de lip swatch heeft ook meer dan overtroffen. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen behalve KOPEN!! haha.

 

Barbie x Colourpop Barbie x ColourpopBarbie x Colourpop Barbie x Colourpop Barbie x Colourpop

 

Welke lip duo spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.