Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Want to be a Panda or be a Tiger?

Deze maskerdonderdag heeft weer twee superleuke doekmaskers, zoals de titel het eigenlijk al verklapt heb, hebben deze limited edition maskers een print van een panda en een print van een tijger.

 

Be a Panda

Het panda masker is geschikt voor alle huidtypes, het bevat groene thee extracten voor een kalmerende verzorging van de huid. Ook bevat het masker Hyaluron die huid intensief verzorgd met vochtigheid. Voordat je het doekmasker gebruikt is het belangrijk om eerst je huid te reinigen. Het masker heeft een inwerktijd tussen de 10-15 minuten nodig, wanneer je het masker hierna verwijderd kun je de resterende creme zacht inmasseren.

 

be a panda

 

Be a Tiger

Het Tiger masker is ook geschikt voor alle huidtypes. Het bevat Granaatappel extracten voor een stimulerende verzorging. Ook dit masker bevat Hyaluron voor een intensieve vochtigheidsverzorging. Dit masker heeft dezelfde gebruiksaanwijzing met ook 10-20 minuten inwerktijd.

 

be a panda

Ik ben erg tevreden over deze maskers

Het formaat van de sheets zijn perfect passend. Ook vind ik dat de doekmaskers van de DM Balea niet te nat zijn dus geen druppels langs mijn gezicht en nek lopend met deze maskers. De maskers voelen heerlijk verkoelend en fris aan, en ik heb dan ook echt het gevoel dat mijn gezicht een boost gekregen heeft.

De maskers zijn te koop bij de DM (oa Duitsland, Oostenrijks) en zijn van het merk Balea. Het zijn limited edition maskers dus ik weet niet hoelang ze nog te koop zijn. Beide maskers zijn overigs Vegan! De prijs van de maskers is €1,95 per stuk.

Natuurlijk kan ik de blog niet anders afsluiten dan met de gemaakte maskerselfies.

 

be a panda be a panda

 

Wil jij liever de Panda of de Tijger zijn? De maskers zijn bij de DM drogerie in Duitsland te koop. Meer DM masker reviews lezen, bekijk dan zeker deze Matcha masker blog.

26 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: