De Be happy lijn is uitgebreid  met een een badschuim en de bekende douchegel heeft een make over gekregen met een nieuw design. Samen met de geurkaars en geurstokjes kon ik er een hele be happy belevenis van maken. Lees je mee?

 

Be happy douchegel

De be happy douchegel bestond al maar heeft een nieuw design gekregen. No worries! Voor de rest is de douchegel verder helemaal dezelfde vertrouwde samenstelling. De nieuwe fles is overigens ook heel bijzonder. Het is namelijk van 100% gerecycled materiaal en daardoor volledig recyclebaar. Het etiket is ook nog eens gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier wat door natuurlijk zonlicht gewoon wordt afgebroken. De douchegel heeft een adviesprijs van €6,99 voor een fles van 200 ml.

 

Be happy Be happy

 

Be happy badschuim

Het nieuwe Be happy product is deze heerlijke schuimende badschuim. De geur bestaat uit heerlijke natuurlijke etherische olien van Mandarijn en Vetiver. Dit zorgt ervoor dat je huid beschermd wordt tegen uitdrogingen en je huid weer zacht en soepel voelt. De geur is heerlijk fruitig en stimulerend waardoor je na jouw heerlijke me-time weer een prachtige glimlach heb! Hoe gebruik je het? Voeg een volledige dop toe aan stromend water van ca 38 graden en geniet! Eventueel met een lekker Kneipp maskertje erbij! De adviesprijs van de Be happy badschuim is €9,49 voor 400 ml.

 

Be happyBe happy

 

Be happy fragrance candle

Ik vond het ook super leuk om naast deze twee beauty producten nog een heerlijke geurkaars en geurstokjes te mogen ontvangen. Ik heb deze na het fotograferen ook gelijk in huis neergezet. De geurkaars staat op de TV tafel en was toevallig gister opgebrand ik heb deze wel echt een aantal uur per dag aanstaan en bijna 3 weken gebruikt. De geurkaars heeft een adviesprijs van €7,99 voor 145 gram.

Wat doet mandarijn en vetiver? Mandarijn heeft een opkwikkend effect en Vetiver zit boordevol antioxidanten welke zuiverend en reinigend werken. Door deze combinatie geeft het je humeur een optimale boost!

 

Be happy Be happy

 

Be happy geurstokjes

De geurstokjes staan gelijk bij binnenkomst op de garderobe. Mijn man vroeg telkens wat hij nou elke keer voor lekkers rook of hij binnenkwam of dat ik een luchtje ophad. Maar na een week heb ik het geheim verklapt haha! Wat dat betreft valt mannen ook niks op! De geurstokjes Vetiver-Mandarijn hebben een adviesprijs van €8,99. Ook deze heb ik nu ca 3 weken staan en is nog niet op!

 

Be happy Be happy

 

Gebruik jij weleens Kneipp producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: