Ik heb het eigenlijk opgegeven om een lip patch te vinden welke prettig is en goed blijft zitten. Toch kon ik het niet laten om deze nieuwe lip producten van #be routine te proberen. Kom je gezellig meelezen?

 

#be routine lippen booster ampul

Het merk be routine is mij wel bekend ik heb hier weleens een masker van uitgeprobeerd maar eigenlijk verder nog niet zoveel. Deze nieuwe producten spraken mij echter wel gelijk aan in de schappen en daarom nam ik ze ook alle drie mee. Het eerste product is de lippen booster ampul welke de lippen een push up effect zou geven. De lippen booster bestaat voor 95% uit natuurlijke oorsprong ingrediënten, is vegan en bevat geen microplastic. Allereerst breek je de ampul en omdat er bij deze losse ampullen geen breker zit kun je dit het beste met een tissue doen zodat je je niet bezeert. Wanneer je nog een breker heb liggen kun je deze het beste gebruiken. Daarna breng je de lippen booster aan met je vingertop en zachte klopbewegingen op de lippen.

 

be routinebe routine be routine

 

#be routine lip patch

Zoals ik al vertelde heb ik wel regelmatig lip patches uitgeprobeerd. Vaak zijn ze erg glibberig, voelen ze niet fijn en vallen ze onwijs snel eraf. Maar vooral heb ik er nog geen een gevonden die echt doet wat het beloofd. De lip patch van be routine bevat onder andere Hyaluron en belooft vooral de lippen te verzorgen. Dit zou dus eigenlijk een enorme uitkomst kunnen zijn als je in de koudere periodes veel last hebt van schrale lippen. De verpakking is in ieder geval super cute en zo op het eerste blik is de lip patch gelukkig ook niet te groot.

 

be routinebe routine

 

#be routine sos lippen verzorging ampul

Het tweede ampul welke ik kocht zou ook een echte uitkomst kunnen zijn bij droge lippen of het voorkomen ervan. De sos lippen verzorging ampul geeft de lippen namelijk een intensieve verzorging en daarbij ook nog eens een mooie glans. Het bevat onder andere een hoogwaardige olie complex en bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten. Alle producten uit deze collectie kosten €0,99 per stuk en ik heb ze gevonden bij de DM drogerie in Oostenrijk.

 

be routinebe routine be routine

 

 Wat voor extra verzorging gebruik jij voor jouw lippen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: