De sisters Essence & Catrice zijn uitgekomen met een royal collectie. Ik heb hier een aantal (oftewel bijna alle) van gekocht. Het eerste palette is de Be Royal, not cute! palette.

 

Be Royal, not cute!

Het be royal, not cute! palette bestaat uit 6 matte kleuren en 12 shimmer kleuren. Van een nude kleur tot een donkere berry kleur. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, long-lasting en voelen zijdezacht aan. Het palette zelf ziet er echt prachtig uit met alle glitters trekt deze zeker wel de aandacht, ik vind het leuk dat er ook nude kleuren inzitten omdat je eigenlijk met de verpakking zou verwachten dat het allemaal roze/paars is.

 

be royal be royal

be royal be royal

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de 6 matte kleuren op volgorde: everybody’s darling, happily ever after, this is the life, take your oath, true woman en little black dress. De tweede rij swatches bevat de eerste 6 shimmer kleuren welke vrij nude zijn op volgorde: Royal treatment, glamour queen, champagne glitz, his princess, marry me love! en cupcake kisses. De derde rij swatches bevat de laatste 6 shimmer kleuren met een roze/paarse toon op volgorde: Give me diamonds, crown privelege, wealthy girl, met the prince, stars in the sky en casino royale.

 

De zes matte kleuren voelen erg zacht aan en smeren goed uit. Maar dan de shimmers deze swatchen erg mooi en zijn onwijs goed gepigmenteerd. Nu ben ik natuurlijk wel erg benieuwd of ze net zo mooi op het gezicht blijven.

 

 

Make-up look I

Voor de eerste look heb ik de kleuren everybody’s darling, happily ever after, this is the life, glamour queen en cupcake kissed gebruikt.

 

be royalbe royal

 

Make-up look II

Voor de tweede make-up look heb ik de kleuren take your oath, true woman, little black dress, crown privilige en wealthy girl gebruikt.

 

 

be royal be royal

Het palette is te koop bij de Kruidvat winkels (niet online) voor €9,99. PS fan van Essence? Bekijk dan ook de review van het Magical Mystical Me palette.

 

9 Reacties

  1. Deze is zo mooi, ik vind het pigment alleen tegenvallen op de ogen. Ik moest echt 5 lagen aanbrengen voordat je echt kleur zag

  2. ik vind deze ook erg mooi, maar vind hem ook wel een beetje lijken op naked cherry. zelf heb ik het roze vierkante essence palette gekocht

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: