Beauty Benzz x Essence set & blender

Ik had al een kleine sneek peek gezien bij iemand die mazzel had bij een DM collectie. Hier lag deze namelijk veel eerder dan de lancering gepland was. Gelukkig kon ik via Flaconi ook al vrij snel de collectie bemachtigen… Kom je gezellig meelezen?

 

Beauty Benzz x Essence beauty set

Het Beauty Benzz x Essence beauty set bevat het oogschaduw palette, de plumping lip gloss en de PH changing blush stick. De beauty blender heb ik er zelf nog los bij aangeschaft alleen al omdat de kleuren er heel leuk uit zien. De collectie spreekt mij erg aan ik hou van mooie verpakkingen en wanneer er echt aandacht aan een collectie is besteed. En dat zie je hier gewoon aan! Het beauty set is verkrijgbaar voor €14,99 maar uiteraard zijn alle producten ook los verkrijgbaar!

 

Beauty BenzzBeauty Benzz

 

Beauty sponge

De Beauty Sponge/blender uit deze collectie ziet er op het eerste blik super uit. De kleuren spreken mij enorm aan, de overloop is erg mooi en eigenlijk was ik wel weer eens benieuwd naar een Essence beauty sponge. De beauty sponge kost €2,99 wat natuurlijk een enorm koopje is vergeleken met andere merken zoals real techniques en natuurlijk het originele merk. Maar ik vind deze sponge eigenlijk best fijn werken en zou deze ook zeker weer opnieuw aanschaffen…

 

Beauty BenzzBeauty Benzz

 

Plumping lipgloss

De Plumping lipgloss was verkrijgbaar in twee verschillende kleuren maar de kleur everyday is a mystery sprak mij het meeste aan. Dit ook omdat de groene/paarse overloop er weer in zit zoals bij de beauty sponge en eigenlijk de algehele uitstraling van de collectie. Ik gebruik deze eigenlijk voornamelijk als topper maar ook los is de lipgloss erg mooi. De applicator van deze werkt overigens wel heel erg fijn en voor een prijsje van maar €2,79 ook zeker het aanbevelen waard.

 

Beauty BenzzBeauty Benzz Beauty Benzz

 

PH reacting blush stick

De PH reacting blush stick vond ik wel heel erg interessant. De verpakking ziet er erg leuk uit, het paarse doet even twijfelen maar op de swatch hieronder zie je ook dat het gewoon een mooie subtiele romantische roze blush wordt. Het is even wennen om met een blush stick te werken maar ik wil het zeker wel vaker gaan uitproberen. De losse verkoopwaarde van de PH reacting blush stick is €2,99.

 

Beauty BenzzBeauty Benzz

 

Eyeshadow palette

Uiteraard het main item uit de Essence x Beauty Benzz collectie is toch wel het Everyday is a mystery eyeshadow & eyeliner palette. Het eyeshadow palette bevat in totaal 12 pan waarvan 9 pan oogschaduw en 3 pan water activated hydra eyeliners zijn. Ik vind dit een erg leuk idee wat ik al eens bij Morphe heb gezien. Maar zeker wel vaker van mij mag in palettes! De binnenkant is echt prachtig en doet het thema ook wel zeker eer.

Het enige wat ik mis is wel een paarse loose glitter omdat paars overall best wel in het thema zit en naast de mooie matte paarse had ik graag een mooie loose glitter of goede shimmer in het paars gezien. Het palette is los verkrijgbaar voor €9,99 en dat is echt een super prijsje want het palette is van enorm goede kwaliteit. Bekijk snel hieronder de swatches en mijn eerste make-up look…

 

Beauty Benzz Beauty Benzz Beauty Benzz Beauty Benzz Beauty Benzz

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: BB, Fighter, Hope, Elfie, Subl en Karma. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: 27.12, SIni, Mystery, Schrei nicht so, Unique en Breathe. De laatste drie kleuren hiervan zijn overigens water activated hydra eyeliners.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de twee kleuren Fighter (matte) en BB (matte). Hierna heb ik een cut crease gemaakt. Welke ik heb opgevuld met de kleuren Sini (loose glitter) en Hope (loose glitter). Ik ben eigenlijk best tevreden over deze eerste make-up look. De loose glitter Hope viel een beetje tegen omdat deze meer goud uitviel dan het groen wat ik had gehoopt. De mattes zijn ook erg fijn om mee te werken en erg goed gepigmenteerd. Ik heb zeker nog wel wat ideetjes voor het palette en ben er erg blij mee!!

 

Beauty BenzzBeauty Benzz

 

Welk product uit de Beauty Benzz x Essence collectie vind jij het leukst?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.