Remover pads Beauty Benzz x Essence

Ik was echt super enthousiast toen ik deze Mystery collectie van Essence zag. De Mystery collectie is voortgekomen uit een samenwerking tussen Essence en Beauty Benzz. Nu ken ik Beauty Benzz wel van naam maar ik volgde haar nog niet. Maar ik was wel gelijk om met de hele uitstraling van deze collectie. In deze eerste blog het make-up remover pad & hairband set. In de tweede blog komt het make-up gedeelte. Kom je deze alvast gezellig meelezen?

 

Beauty Benzz x Essence

Het eerste item wat ik aanschafte uit de Beauty Benzz x Essence Mystery collectie is dit remover pads beauty set. Het set bevat 7 herbruikbare/wasbare wattenschijfjes (voor elke dag dus eigenlijk eentje) en een super leuke haarband. Een enorm leuk set maar een waszakje erbij in passend thema (bijv paars) had het helemaal afgemaakt! Ik heb het set bij Flaconi aangeschaft maar de collectie was ook vrij snel bij Boozyshop verkrijgbaar. Wie heeft misgegrepen no worries want de collectie blijkt ook nog later bij de Kruidvat te komen! Het 8 delige beauty set kost €12,99 wat ik een prima prijs voor de inhoud vind.

 

Remover padsRemover pads

 

Wasbare wattenschijfjes

Ik ben gek op wasbare wattenschijfjes (remover pads) en ik kan er eigenlijk nooit genoeg hebben. Ondanks dat je ze namelijk kan wassen zijn ze ook regelmatig weleens aan vervanging toe. Natuurlijk gebruik ik ze ook vaker omdat ik ze ook gebruik bij swatches en bij mijn make-up looks voor mijn Instagram en blog. Ik ga er dus iets sneller heen dan iemand die ze alleen dagelijks gebruikt om het gezicht te wassen of een lichte make-up te verwijderen.

Ik heb al eens eerder wasbare wattenschijfjes van Essence gehad en was daar erg tevreden over. En ook over deze ben ik weer onwijs tevreden!! Allereerst de pads zien er super leuk uit met de mooie lila Mystery kleur. Maar ook het Essence logo met de paddenstoel erop maakt het helemaal af. De pads zijn lekker stevig en dus echt heerlijk om een masker of intense make-up look mee te verwijderen. Ze kunnen heel goed wat hebben en voelen heerlijk zacht aan op de huid.

 

Remover padsRemover pads

 

Mystery haarband

Tja wat kan ik nou zeggen over een haarband haha. De haarband ziet er allereerst super cute uit en doet mij een beetje denken aan een soort schattige baby dino met de twee cute oortjes. De lila kleur met het mintgroen is een super leuke combinatie en past ook helemaal bij de collectie. De haarband is lekker zacht is gemakkelijk aan te brengen en zit niet te strak of onaangenaam. Bovendien blijft het ook goed op zijn plek zitten en het glijdt het niet af! Naar mijn mening is het set het aanschaffen dus zeker waard!

 

Remover padsRemover pads

 

Gebruik jij al wasbare wattenschijfjes? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.