Gelukkig kwam de Beauty Desires Glossybox van de maand November redelijk op tijd, dit zeker vergeleken met vorige week. Ik was weer erg benieuwd naar de inhoud, en hopelijk jullie ook. Kom je gezellig meelezen?

 

Beauty Desires Glossybox

Het thema van deze maand is de Beauty Desires Glossybox in de bekende roze verpakking van Glossybox. Voordat ik altijd mijn inhoud laat zien, bekijk ik ook altijd even wat ik ben ‘misgelopen’. Dit keer waren dat 1 van de 9 Schwarzkopf professional bc bonacure producten. Dit vind ik zelf niet zo heel erg omdat ik nog onwijs veel haarproducten van The Body Shop (PR) heb liggen. Vervolgens de Catrice lash changer colume mascara waterproof twv €4,99. Ondanks dat ik Catrice wel een fijn merk vind, kan ik het met de mascara producten niet vinden. Dus ook dit vind ik niet zo heel erg.

Tot mijn verrassing zie ik dan nu het E.L.F bite size eyeshadow palette in de berry bad variant twv €5,-. Deze had ik vorige maand al in mijn box en hier was ik onwijs blij mee! Van het merk Bebe hadden er make-up remover doekjes in kunnen zitten. Deze gebruik ik zelf niet heel veel en al zeker niet op mijn gezicht. Dus ook deze vind ik niet zo heel erg heel. Van het merk Elizabeth Arden hadden er Hyaluron capsules met een serum in kunnen zitten. De waarde zegt €45,- voor 30 capsules, dit product zou ik zelf niet heel snel aanschaffen om te testen. Dus dat had me dan wel weer erg leuk gelijken. Wel vind ik de waarde van het product erg hoog vergeleken met de producten in mijn box, maar dit is wel vaker met Glossybox.

 

Vervolg…

Van het merk Langhaarmadchen ben ik een intense repair haarkur ‘misgelopen’, zoals ik hierboven al vertelde heb ik al onwijs veel haarproducten. En 1 sachet is ook niet zo heel bijzonder eigenlijk. Vervolgens had er van het merk Oriniq (mij niet bekend) een schuimbad in kunnen zitten, hier ben ik eigenlijk altijd wel voor in! Van het merk Alverde naturkosmetic had er een gezichtcreme of oogcreme in kunnen zitten, van dit merk ben ik niet zo een fan dus ook dit mis ik niet heel erg.

Dan nog de Grace & Stella rose water facial spray, deze heb ik al eens gehad dus ook dit vind ik niet erg. Als ene laatste de LAB system volume shampoo waarbij weer hetzelfde geld als hierboven. En als laatste een van de twee eyeshadow bases van het merk HYPOAllergenic. Hier was ik dan wel weer benieuwd naar geweest. Maar wat heb ik wel in mijn box?

 

Beauty DesiresBeauty Desires

 

Invisibobble

Van het merk Invisibobble heb ik een fullsize verpakking met 3 hair rings ontvangen. Deze hebben een losse verkoopwaarde van €4,99 en er zijn vier verschillende kleuren verdeeld in de boxen. Ik heb zelf de kleur True Black gekregen, en daar ben ik ook wel blij mee.

 

Beauty Desires

 

Illamasqua liquid eyeliner

Met producten van het merk Illamasqua ben ik eigenlijk altijd wel blij! Ik was ook wel toe aan een vervanging van mijn Benefit roller eyeliner en daarom is het product inmiddels ook al volop in gebruik. Ik moet zeggen dat ik er echt onwijs blij mee ben! Een fullsize verpakking kost €27,- en deze travelsize verpakking kost €11,50.

 

Beauty Desires

 

Commodity paper- eau de parfum

De verpakking vond ik nogal bijzonder en was ook meer karton dan product. Er zit namelijk een travel size parfum in van 5 ml twv €8,- en een fullsize verpakking van 100 ml zou €95,- kosten. Ik zou dit zelf niet zo snel aanschaffen omdat ik veel betere en bekendere luchtjes ken, die ook nog eens goedkoper zijn.

 

Beauty Desires

 

Figs & Rouge stain soft blurring primer & finishing fix

Van het merk Figs & Rouge zit er een stain soft blurring primer & finishing fix in. Ik gebruik zelf altijd een primer onder mijn make-up dus deze ga ik zeker wel zelf bewaren om te gebruiken. De prijs is wel vrij hoog namelijk €44,50 voor 30 ml. Dus opnieuw aanschaffen zal ik niet zo snel doen haha.

 

Beauty Desires

 

Nivea black & white deo

Een nieuwe deodorant had ik toevallig eerdaags weer nodig, en Nivea is ook nog eens een fijn merk. Hier ben ik dus eigenlijk ook wel blij mee. De losse verkoopwaarde van de deo fullsize 150 ml is €1,99.

 

Beauty Desires

 

Schaebens aktivkohle creme masker & aloe vera masker

Vervolgens zaten er nog twee maskertjes in, welke ik ook weer niet in het magazine kon vinden. Ik denk dus dat er het een en ander misloopt of bij gebrek aan producten er gewoon iets wordt opgevuld. Nu ben ik zelf wel fan van maskertjes en het merk Schaebens heeft ook fijne maskertjes, dus voor mij is dit prima.

 

Beauty DesiresBeauty Desires

 

Welk item uit de Beauty Desires Glossybox vind jij het leukst?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: