De afgelopen tijd zie ik onwijs veel nieuwe beauty drinks voorbij komen. Ook de Kruidvat heeft hier goed op ingespeeld en twee beauty drink varianten op de markt gebracht. Ik mocht bij het pers event zijn waarin de Hyaluron beauty drink en Collageen beauty drink voorgesteld werden. In deze blog vertel ik je alles hierover. Kom je meelezen?

 

Hyaluron beauty drink

Ik ben persoonlijk erg blij met de nieuwe beauty drinks die op de markt verschijnen. Ik ben zelf namelijk helemaal geen fan van teveel tabletten moeten slikken. Maar ik heb dan wel weer interesse in een aantal supplementen. De Hyaluronzuur beauty drink heeft een hydraterend effect. Dit heeft uiteindelijk een positieve beïnvloeding op het vochtgehalte van de huid. En dit geeft de huid weer een jongere uitstraling. Naast de Hyaluronzuur bevatten deze beauty drinks ook Biotine. Het ingrediënt Biotine heeft weer een positieve werking op de natuurlijke groei van de haar. Bovendien bevatten deze drankjes een heerlijke perziksmaak. Het gebruik ligt bij 1 beauty drink per dag bij voorkeur voor of tijdens de maaltijd. Een verpakking bevat 14 beauty drinks en kost €12,99.

 

Beauty drinks Beauty drinks

 

Collageen beauty drink

De Collageen beauty drink zorgt ervoor dat de huidelasticiteit verbeterd en eventuele rimpels en of fijne lijntjes vermindert worden. Het zorgt dus over het algemeen voor een jongere huid maar het helpt ook om je haar en nagels mooi te houden. Deze variant bevat dan weer een sinaasappelsmaakje en bevat ook 14 stuks voor €12,99. Wist je trouwens dat het ingrediënt Collageen na je 25e jaar minder wordt aangemaakt door je lichaam. Ten opzichte van de Hyaluron beauty drink vind ik dat je de Collageen beauty drink langduriger moet gebruiken voordat je echt (blijvende) resultaten gaat zien.

Met 1 drankje per dag zul je twee verpakkingen per maand nodig hebben wat op €25,98 per maand zal komen. Als je dit vergelijkt met de Kruidvat collageen tabletten met €10,49 per maand is het iets prijziger in het gebruik. Dit kan voor sommige een nadeel zijn. Het voordeel van deze drankjes vind ik dan weer de gemakkelijkheid (ook voor onderweg bijv) maar ook de smaak is voor mij absoluut ook wel een voordeel. Ik zou zeker zeggen probeer het eens een keer uit!

 

Beauty drinks Beauty drinks

 

Heb jij al eens een beauty drink geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: