Beauty Killer palette Jeffree Star

Ongeveer twee weken terug schreef ik al een review over het Androgyny palette. Samen met het Beauty Killer palette had ik mijn twijfels over deze twee. Maar toch heb ik deze ook aangeschaft met dezelfde aanbieding van €35,-. Lees je mee?

 

Beauty Killer oogschaduw palette

Het Beauty Killer palette is vernoemd naar een single welke Jeffree Star vroeger heeft uitgebracht. Nu ben ik niet een onwijze fan van Jeffree zelf wel vind ik zijn merk Jeffree Star Cosmetics waanzinnig goed. Dat is dan ook wel duidelijk aangezien ik zijn hele oogschaduw collectie inmiddels compleet heb. Het Beauty Killer palette bevat een 10 pan oogschaduw en op het eerste oog vind ik het wat lastig om kleuren combinaties in het palette te vinden. Ik ga dus eigenlijk gewoon maar wat uitproberen tijdens het make-uppen.

 

Beauty KillerBeauty Killer Beauty Killer

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Star Power, Princess, Violence, Rich Bitch en Courtney. De tweede rij swatches bevat de kleuren Expensive, Confession, Vanity, China White en Black Rainbow. Ook bij dit palette zijn zowel de shimmers als de matte kleuren onwijs goed gepigmenteerd en heel eenvoudig te swatchen. Nu zat er tussen het swatchen en de make-up looks wel een behoorlijke tijd tussen in verband met de verhuizing. Daarom heb ik tijdens het make-uppen een kleine inschattingsfout gemaakt met de kleuren (oeps).

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look wist ik dat ik de kleur Star Power wilde gebruiken. Ik heb daarnaast de Kleur Violence en Princess gebruikt. En de look is ook wel echt PINK geworden haha. De tweede look was niet helemaal wat ik voor het oog had maar omdat de swatches al een tijdje geleden waren dacht ik dat de Vanity donkerder was. Uiteindelijk was deze meer taupe achtig en had ik beter voor Rich Bitch of Confession kunnen kiezen als shimmer ipv de zwarte Black Rainbow. Klein beginners foutje haha! Ik vond het zonde om de look te verwijderen dus daarom toch maar toegevoegd in de blog.

 

Beauty KillerBeauty Killer

 

Wat vind jij van het Beauty Killer palette?

4 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.