Ik blijf het een van mijn leukste onderwerpen vinden op mijn blog, vooral omdat ik hiermee gestart ben. De mask thursday review! Voor deze week heb ik weer een bijzonder masker namelijk een folie doekmasker.

 

Balea Beauty therapy foliedoekmasker

De naam en verpakking van het beauty therapy masker doet het masker al veel goeds. De verpakking ziet er onwijs luxe uit en een masker van folie is natuurlijk ook best bijzonder.  Het masker verzorgd de huid en geeft een anti-aging effect met een bijzondere verzorgingsbelevenis. Ook geeft het masker nog een glatterend effect en geeft de huid een intensieve vochtigheidskick. Het masker bevat Juvenessence en Duo-Hyaluronzuur.

 

beauty therapy

 

Gebruik van het masker

Het masker bestaat uit twee helften, dit vond ik best apart omdat ik het nog nooit eerder bij een doekmasker gezien heb. Het aanbrengen hiervan was daardoor wel erg eenvoudig. Het beste is om met de onderhelft te beginnen en daarna de bovenhelft aan te brengen. Het masker kun je 10 tot 15 minuten oplaten waarna je de resterende crème het beste kunt inmasseren.

 

beauty therapy

 

Effect van het masker

Het enige waar ik teleurgesteld over was bij dit masker is omdat het tweezijdig was aan de ene kant een folielaag en aan de andere kant een textiel laag zoals bij de ”normale” doekmaskers. Hierdoor snap ik niet helemaal wat dit masker nou echt een folie masker maakte omdat ik het textiel laagje op mijn huid moest aanbrengen dus eigenlijk is de folie meer voor de buitenkant. Het effect vond ik daarin tegen wel verbazend goed. Hoewel het er niet in stond als effect was mijn harry (lees puist) op mijn kin gewoon bijna verdwenen.

 

beauty therapy

 

Zou ik dit masker snel opnieuw halen? Ja, voor het goede effect maar uiteindelijk toch nee omdat ik echt een folie masker verwacht had.

Het masker is te koop voor €2,45 bij de DM Drogerie (oa Duitsland, Oostenrijk)

22 Reacties

  1. Ik heb wel 3 selfies gemaakt maar vond ze niet mooi/scherp genoeg. Misschien dat ik m toch nog post maar ga het masker zeker nog eens aanschaffen en probeer ik een goede foto te maken

  2. Grappig, had nog nooit van een foliemasker gehoord. Top review. Ik ben binnenkort in Duitsland en zal er op zoek naar gaan om te proberen.

  3. Ik zou wel graag willen zien hoe zo’n folie masker er uit ziet. Nu zie ik alleen de verpakking. Komt daar nog een foto van misschien?

  4. Klinkt als een fijn maskertje. Ben wel benieuwd hoe hij er uit ziet!

  5. Klik ken eigenlijk alleen kleimaskers. Blijft dit op je gezicht kleven door de crème die er op zit? Of moet je gaan liggen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: