Beautybay liquid eyeshadow trio

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een liquid eyeshadow gekocht heb. Ik vond dit Beautybay liquid eyeshadow trio welke ongeveer tegelijk uitkwam met het Beautybay Dark Fantasy eyeshadow palette erg mooi. Uiteraard ben ik wel erg benieuwd hoe deze gaan bevallen. Jij ook? Kom dan gezellig meelezen…

 

Beautybay liquid eyeshadow trio

Het Beautybay liquid eyeshadow trio bevat drie prachtige shimmerende liquid eyeshadow producten. Van links naar recht is dat Selenite (zilver/grijs), Apadite (Blauw/paars) en Labradorite (Groen/Goud). Voor het gehele setje betaalde ik €17,- wat ca 5,66 per stuk is. Dit vind ik een prima prijsje voor een liquid eyeshadow.

 

Beautybay liquid eyeshadow Beautybay liquid eyeshadow

 

Selenite

De eerste kleur uit het Beautybay liquid eyeshadow trio is de kleur Selenite. De kleur Selenite is een prachtige zilveren/grijze kleur met een chrome finish. Deze kleur spreekt mij erg aan omdat het met veel kleuren te combineren is maar ook erg mooi is voor het binnenste van de ooghoek als finishing touch. Ik ben erg tevreden over de pigmentatie en eenvoudigheid van het aanbrengen van deze kleur. Dit is ook zeker wel mijn favoriet van deze drie!

 

Beautybay liquid eyeshadowBeautybay liquid eyeshadow Beautybay liquid eyeshadow

 

Apadite

De tweede kleur Apadite is een Paarse/blauwe kleur met een chrome finish. Ik kan mij ook echt voorstellen dat deze liquid eyeshadow in een blauwe en/of paarse make-up look helemaal geweldig gaat zijn! Wel was ik over deze swatch iets minder impressed dan de kleur hierboven (Selenite). Deze was misschien niet zo gepigmenteerd op de ogen als ik verwacht had maar toch was het effect wel heel erg mooi!

 

Beautybay liquid eyeshadowBeautybay liquid eyeshadow Beautybay liquid eyeshadow

 

Labradorite

De laatste kleur Labradorite is een groene met gouden chrome kleur. Deze kleur lijkt mij helemaal fantastisch in uiteraard een groene make-up look. Ook lijkt deze kleur mij heel erg mooi rondom de feestdagen wanneer er net even wat extra groen en goud gebruikt wordt. Met een rode lip combinatie helemaal super! En ook over deze swatch was ik wel weer heel erg impressed… Intussen heb ik elke liquid eyeshadow in een make-up look gebruikt. Ik vind de borsteltjes erg fijn om mee te werken. Ook voelt de liquid eyeshadow heerlijk zacht aan op de huid en het smeert goed uit. Bovendien is het ook nog eens goed gepigmenteerd. Tot nu toe heb ik de liquid eyeshadow telkens over een make-up look heen aangebracht maar ik ben ook wel erg benieuwd hoe deze er solo op het oog zouden uitzien in bv een cut crease. Dus to be continued!

 

Beautybay liquid eyeshadowBeautybay liquid eyeshadow Beautybay liquid eyeshadow

 

Welke spreekt jouw het meest aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.