Beautybay youtopia eyeshadow palette

Beautybay is een van mijn favoriete webshops. En sinds een tijdje ben ik vooral over de vierkante palettes van Beautybay enorm te spreken. Denk bijvoorbeeld aan het book of magic palette van vorig jaar! Het Youtopia palette is weer een iets kleinere variant met maar 8 kleurtjes en allemaal mattes. Maar de felle kleuren spraken mij zeker wel aan. Kom je meelezen?

 

Beautybay Youtopia oogschaduw palette

Het Beautybay Youtopia oogschaduw palette is een 8 pan palette. Het palette bevat alleen maar matte kleuren en de kleuren zijn ook echt om je uit te dagen om de meest creatieve make up looks te maken. Nu wil ik dit zeker nog gaan doen, maar voor een make up review wil ik het eigenlijk nog wat makkelijker houden. Daarom besloot ik om voor een matte blend te gaan met drie kleuren uit het Beautybay Youtopia palette.

Het palette is Vegan, Cruelty free en kost maar €11,- (momenteel met 40% sale 6,60) bij Beautybay zelf.

 

Beautybay youtopiaBeautybay youtopiaBeautybay youtopiaBeautybay youtopia

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Halcyon, Bliss, Eden en Midsummer. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Dreamland, Blaze, Serene en Paradise. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst zat te twijfelen om deze kleinere variant van Beautybay te bestellen, omdat de pastels toen best tegenviellen. Terwijl de grotere vierkante palettes van Beautybay wel altijd super goede kwaliteit zijn. Ik moet zeggen dat ik echt onwijs verbaasd was over hoe mooie en eenvoudig deze swatches waren om te maken. Dat betekend hopelijk ook veel goeds voor de make up look!

 

 

Make up look

Voor mijn eerste make up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Paradise, Dreamland en Serene. Ik ben eigenlijk best tevreden met het resultaat. De pigmentatie is echt waanzinnig goed. En gaat dan ook tegen al mijn verwachtingen in. Wat mij betreft is dit palette zeker een dikke aanrader als je van kleurtjes houdt!

 

Beautybay youtopiaBeautybay youtopia

 

Wat vind jij van het Youtopia oogschaduw palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.